We hebben vernomen dat er ergens in het midden-oosten een nieuwe sport is ontstaan. Het uitvoeren van een zogenaamde ‘beheading’ (bij voorkeur een amerikaan met een texaans/Bush-uiterlijk of een engelsman met Blair-uiterlijk).
Het spelletje werkt het best als het oorlog is, want dan kun je dingen eisen (vrijlatingen ofzo) om je ‘beheading’ te rechtvaardigen. Vervolgens koop je in de winkel een koran, videocamera, oranje pak en een groot kartelmes (liefst een beetje scherp).
Je plukt een journalist van de straat en een paar vriendjes. Die journalist hijs je in dat oranje pak en terwijl je ene maat een liedje uit de verzenbibliotheek de koran opleest, je andere vriendje de boel vastlegd op camera sta jij getooid met bivakmuts (alléén voor professionals!!!) met 3 andere maten achter de in oranje gestoken geknielde journalist. De journalist laat je vervolgens nog wat woorden zeggen (zoiets als "All I know now is that I have a very, very short time left") en als de laatste regel van het liedje is afgelopen pak je het mes en zaag je de kop van de journalist eraf. De videotape doe je vervolgens in een envelop (niet vergeten te frankeren anders loop je kans dat hij niet aankomt!) en stuurt die op naar Al Jazeera en Ogrish.
Tja, en daar kunnen mensen het filmpje dan bekijken!

Ogrish

Ps. Ook nog vele andere beheadings te zien…
Ps2. Bigley’s Beheading staat op de filmpjespagina onder pictures…

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?