Zo! Het is weer tijd voor OWAP! Op 23 okotober is het weer tijd voor ACCCCCCIIIIEEEEDDD!!!
In ieder geval niet meer in de Hemkade, dus dat is een goed vooruitzicht…
Check meer info onder extra info of ga naar de website van O.W.A.P.Vorig jaar het schandaal en tegelijk het feest van het jaar: the Original Warehouse Acid Party! Tijdens het Amsterdam Dance Event is er een super line-up geboekt voor deze nacht. Muziek: ACID HOUSE van de begin jaren vanhet de dance, piep knor en handen in de lucht gegarandeerd! Locatie is nog geheim, maar wordt dit maal ver van te voren bekend gemaakt, het is in ieder geval gewoon in Amsterdam! Om aan aan alle benodigde informatie te komen moet je je inschrijven op de OWAP website, dan krijg je te zijner tijd een briefing met o.a. de plek, de line-up en waar je kaarten kan kopen, dit ver voordat de ‘gewone’ mensen daar achter komen. Dus: schrijf je in en haal je acid fluitjes maar alvast uit het vet! ACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEED!!!!!

Acid house classics
– DJ Todd Terry (us)
Stijl: house
‘Todd was God’, aldus Roger Sanchez – terugblikkend op de begindagen van de Newyorkse housescene. Hij was degene die hiphop en house met elkaar mengde en aan de basis van een nieuw muziekgenre stond: hiphouse. Dat resulteerde in een aantal hits, waarvan zijn remix van de Jungle Brothers-track ‘I’ll House You’ het meest tot de verbeelding zal spreken. Everything But The Girl was zo gecharmeerd van de Amerikaanse DJ/producer dat ze de remix van haar single ‘Missing’ aan hem overliet. Diezelfde versie is tot aan de dag van vandaag de meest gedraaide EbtG-track ooit. En DJ-en kan Todd ‘The God’ als de beste. Zou Faithless dan toch gelijk hebben?
www.xpander.nl
– DJ Joost van Bellen
Introduceerde als één van de eerste DJ’s acidhouse in Nederland, onder meer in de legendarische club RoXY. Vanavond geen post-electroclash, maar dampende housetracks.
– DJ Dimitri
Stijl : high tech soul
– DJ Paul Jay
Stijl: acid classics, vintage garage
MC Kinky
US garage & house classics
– DJ Roog
– DJ Groovemaster Johnson
Stijl: pioniershouse
– DJ Cassie 6
Stijl: allerhande funk stijlen
– DJ Eric de Man
Stijl: Man Made Muzik
MC Miss Bunty

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?