XCess Profiles
Feest: Profiles
Datum: 1 oktober 2004
Organisatie: Xcess
Lokatie: Las Palmas
Stad: Rotterdam

Op 1 oktober is eindelijk weer zo ver. Dave Clarke opent na de zomer stop weer het Profiles seizoen in Club Las Palmas in Rotterdam. De kaarten gaan weer erg hard dus wees er snel bij. De voorgaande edities met Dave Clarke waren binnen mum van tijd uitverkocht.

Tjek de rest onder extra info!!
Dave Clarke
Vanwege zijn enorme dj schema is het de laatste jaren een zeldzaamheid geworden dat deze super ster dj in een club in Nederland te bewonderen is. Gelukkig heeft Dave Clarke, ondertussen een bekend gezicht op de XCess en Profiles feesten, ook in 2004 weer een plekje vrij gehouden om terug te keren met een banging techno set. De vorige Profiles editie met Dave Clarke, zullen sommige van ons zeker nog herinneren. Dave Clarke heeft Las Palmas laten schudden en was niet meer te stoppen. Met een speciale toegift van een uur, waarbij hij zelf als mc te werk ging, passeerden al zijn favoriete muziek de revue, van hip hop naar electro en weer terug naar techno. Op zijn website gaf hij zelf aan dat dit weekend een van de beste van dat jaar was. We kunnen er dan ook weer van uitgaan dat Dave Clarke er weer klaar voor is. www.daveclarke.com

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?