Alweer de laatste Luv Dancin on da Beach van het jaar! Weederom bij Tijn en dus best de moeite om ff te loeren… Geen echt speciale dj´s, maar who cares?
Check onder extra info het persbericht van Club Risk….We naderen alweer het einde van het meest geliefde jaargetijde. Tijd om de zomer van 2004 passend af te sluiten bij onze favoriete beachclub – Tijn Akersloot in Zandvoort. Luvdancin trapte het seizoen succesvol af in Aloha (Wijk aan Zee) met een geheel Nederlandse line-up. Daarna volgden grote namen als DJ Deep, Kerri Chandler, Jazzy Jeff, ‘Little Louie’ Vega ,Joe Claussell, Spinna en Osunlade.
Zoals Luvdancin aan de zomer begon, zal het ook afsluiten. Onder het motto “Support your local deejays!” staat er een chauvinistische line-up. Naast resident deejay Cassie 6 en host Gary zijn deze editie Mr Wix, Antal en dj Manga de gastdeejays.

Mr Wix behoeft eigenlijk geen introductie meer, Neerlands beste hiphop-deejay bewijst keer op keer dat hij zeer veel talent bezit. Bij Luvdancin zal hij zijn eclectische kant laten zien. Antal is de drijvende kracht achter party-organisatie Paradisco 3000 en platenzaak- en label Rushhour. Hij is in de Amsterdamse scène momenteel de deejay door zijn energieke en gevarieerde sets in o.a. de Amsterdamse Paradiso en zondagse Woo Circle in de Jimmy Woo. DJ Manga is al jarenlang een zeer gewaardeerde deejay, één van de best bewaarde “geheimen” van Amsterdam. Hij is resident van Kid Ory, de woensdagavond in de Jimmy Woo en van Paradisco. Samen met mr. Luvdancin, Cassie 6, zullen zij maar liefst 9 uur Future Soul Music laten horen.

Natuurlijk ontbreekt restaurant Blender niet in het geheel, dat Luvdining nieuwe stijl presenteert. Hou de nieuwsbrief van de Blender in de gaten voor meer informatie hieromtrent.

Zondag 22 augustus wordt een bijzondere dag. Een dag waarin Luvdancin afscheid neemt van de zomer. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er vervroegde openingstijden: om 14.00 zal de Future Soul Music reeds over het strand van Zandvoort klinken. Nog één keer de zon, het strand, de zee, cutting edge muziek, cocktails, culinaire hoogstandjes: voor de laatste keer dit jaar Luvdancin on the Beach. Is it all over my face? U got me Luvdancin!

Luvdancin, The Closing Party!:
Luvdancin @ Tijn Akersloot
22 augustus 2004
Tijden: 14.00 – 23.00
Tickets: € 10,-
Line-up:
Antal, Mr. Wix
Cassie 6 & Manga
Words by MC Gary
www.clubrisk.nl, www.blender.to, www.tijnakersloot.nl

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?