misschien is het een idee om een gs-trip m,et het vliegtuig daar naar toe te nemen??

klik snel op extra infoQ-Base: nieuw dance festival van Q-dance
Feest: Q-Base
Datum: 18 september 2004
Organisatie: Q-dance

Zaterdag 18 september organiseert Q-dance een nieuw openlucht Dance Festival op de oude RAF luchtmachtbasis Laarbruch op de Duits-Nederlandse grens.

In 5 bunkers, een vliegtuighangar, 2 munitiebunkers en een hangartent komen meer dan 60 internationale DJ’s en live-acts de hele nacht aan 25.000 bezoekers uit heel Europa laten horen wat the ‘sound of Q’ is.

Sinds 1998 is Q-dance actief in de entertainment branche en is sindsdien ook op zoek naar het ideale festivalterrein. Toen een delegatie van Q-dance in maart 2004 op een oude legerbasis vlak over de grens bij Nijmegen stuitte was het gelijk duidelijk. Dit is dé ultieme droomplek voor een festival van Q-dance. Op het terrein, wat in totaal 600 hectare groot is, staan meer dan honderd bunkers en hangars. Hiertussen ligt een landingsbaan die tegenwoordig dienst doet als onderdeel van Airport Niederrhein, een vliegveld waar 100.000 mensen per maand landen of opstijgen.

Op het noordoostelijk gedeelte van de legerbasis was eind jaren ’60 de Elite Squadron van de RAF gestationeerd in Starfighter bunkers. Dit deel, bestaande uit 5 grote vliegtuigbunkers, een immense vliegtuighangar en twee kleine bunkers die dienst deden als munitie opslag, heeft Q-dance gebombardeerd tot Q-BASE: De nieuwe basis van een organisatie die jaren lang heeft gezocht naar een terrein dat de underground sfeer en de stoerheid uitstraalt die nodig is voor het maximale nachtfestival.

Q-dance heeft maanden voorbereiding gestoken in een line-up die tot de verbeelding zou spreken van bezoekers uit heel Europa. Uit de 5 toonaangevende Europese dance landen is per land een line-up samengesteld die een bepaalde Q-dance stijl vertegenwoordigt. Duitsland en Nederland hebben allebei twee area’s.

De mainstage, een vliegtuighangar waar 10.000 mensen ingaan, zal worden bezet door een selectie van DJ’s uit de deelnemende landen. Bovendien vertegenwoordigt elk land de stijl die bij Q-dance evenementen past en waarmee het land internationaal bekend is geworden. Hieronder presenteren wij met grote trots de uit 8 areas en 64 DJ’s bestaande line-up:

EU Mainstage
Judge Jules, UK
Kai Tracid, DE
Billy Nasty, UK
Speedy J (live), NL
Marco Bailey, BE
Miss Djax, NL
Cari Lekebusch, SWE
Dana, NL
Technoboy, IT

Germany 1
Westbam
Monika Kruse
Dr. Motte
LIVE: Johannes Heil
Frank Lorber
Kay D Smith
Tom Wax
DJ Amok

Germany 2
Tomcraft
Taucher
Cosmic Gate
Hooligan
Talla 2xlc
Pulsedriver
DuMonde aka JamX & De Leon
DJ Dean

The Netherlands 1
Charly Lownoise
DJ Luna, NL
Showtek (live)
DJ Isaac
Beholder & Balistic
Deepack
Pila
Zany

The Netherlands 2
The Prophet
Gizmo
Pavo
JayDee (Robin Albers)
Dano
Fierce Ruling Diva (Flamman&Abraxas)
Uzi & Da Mouth of Madness
Panic vs. Stanton

United Kingdom
Lisa Lashes
Fergie
Anne Savage
BK
LIVE: K90
Tidy Boys
Mark E.G.
Ed Real

Belgium
CJ Bolland
Yves Deruyter
DJ Ghost
M.I.K.E.
Franky Jones
Da Boy Tommy & Da Rick
Steve Dexter
DJ Bountyhunter

Italy & Switzerland
Mind-X
The Trance Generators, CH / IT
DJ Energy, CH
Zenith DJ, IT
Igor S, IT
Angy Dee, CH
Lady Tom, CH
Activator, IT

Q-Base vindt plaats op Airport Niederrhein bij het plaatsje Weeze net over de grens.

Vanuit Nederland, Belgie, Duitsland en Zwitserland zullen georganiseerde busreizen te boeken zijn en met de auto is het voor iedereen makkelijk bereikbaar. Voor de bezoeker die maximaal wil gaan is er de mogelijkheid om met het vliegtuig te komen. Q-dance heeft in samenwerking met vliegtuigmaatschappij V-bird een aantal tickets vanuit verschillende Europese steden gereserveerd voor de Q-Base bezoeker. V-bird biedt luxe vluchten tegen een lage prijs vanuit heel Europa naar en van Niederrhein. Voor de Nederlanders is er de mogelijkheid om samen met 180 andere mensen met een charter vlucht vanaf een willekeurig vliegveld in Nederland naar Niederrhein Airoprt te vliegen. Hou voor alle informatie omtrent het vervoer per georganiseerde busreis, met de auto, het openbaar vervoer of per vliegtuig

www.q-dance.nl de komende tijd in de gaten.

Q-Base is het eerste jaar toegankelijk voor maximaal 25.000 bezoekers. Het terrein biedt plaats aan een veelvoud daarvan, maar voor het eerste jaar heeft de organisatie besloten niet meer mensen toe te laten. Houd daar rekening mee. In alle Europese landen die een bunker hebben gekregen zal campagne worden gevoerd op radio,internet, en met posters en flyers op de locale evenementen. De meeste bezoekers verwacht Q-dance uit Nederland, Duitsland en Belgie te trekken.

Naast de beste line-up die Q-dance ooit heeft gebracht is er tijdens de nacht ruimte voor entertainment, een markt, labelstands en, zoals je van Q-dance mag verwachten, het nieuwste van het nieuwste op het gebied van evenemententechniek. Qua geluid maakt de organisatie zich geen enkele zorgen, there are no sound limits!

Q-dance, ondermeer bekend van grote succesvolle evenementen als Qlimax, Defqon 1 en In Qontrol, is de eerste Nederlandse organisatie die over de landsgrenzen gaat om een festival voor meer dan 25.000 bezoekers te organiseren. Naast de evenementen waarmee de organisatie meer dan 200.000 bezoekers op jaarbasis trekt, exploiteert het bedrijf het paviljoen Q-beach op het Bloemdaalse strand, runnen ze een bookingsbureau genaamd Q-bookings en heeft de organisatie een eigen productiebedrijf, genaamd Q-production. Q-dance staat bekend als marktleider op het gebied van kwalitatief hoogstaande, grootschalige evenementen met het beste geluid, de mooiste decoraties en de meest spetterende licht- en lasershows.

Zaterdag 3 juli start de kaartverkoop in 5 landen. In Nederland zullen kaarten voor € 45,25 (ex fee) bij alle filialen van de TicketBox en Free Record Shop verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie of de Q-Base commercial die Q-dance ter plekke heeft opgenomen hou je Q-dance.nl de komende week in de gaten.

Naam : Q-Base
Datum: 18 september 2004
Tijd: 21:00 – 07:00
Lokatie: Airport Niederrhein, DE

Verkoop: Kaarten vanaf zaterdag 3 juli verkrijgbaar bij de meer dan 1000 landelijke TicketBox filialen en de Free Record Shop. Online verkoop via www.ticketbox.nl. Internationale verkoopinformatie op Q-dance.nl

Kaarten: € 45,25 (ex fee)
Info: Voor meer informatie kun je terecht op www.q-dance.nl

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?