Dick Advocaat op internet de gebeten hond

Uitgegeven: 21 juni 2004 15:05
Laatst gewijzigd: 21 juni 2004 15:44

AMSTERDAM – Niet alleen op de televisie wordt bondscoach Dick Advocaat na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Tsjechie hard aangepakt, ook op het internet wordt "de kleine generaal" voor schut gezet. Advocaat wordt onder andere hard afgerekend op de wissel die hij toepaste in de 60e minuut: de uitblinkende Arjen Robben werd gewisseld voor Paul Bosvelt.

Volgens internetters was dat de slechte wissel ooit en claimde de internetsite deslechtstewisselooit.nl . Hierop kunnen mensen de stelling: ‘Vind jij ook dat de wissel van Arjen Robben door Dick Advocaat de slechtste wissel aller tijden is?’ steunen.

Via e-mail komen inmiddels ook de eerste grappen binnen: Dick Advocaat op internet de gebeten hond

8 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?