Natuurlijk zullen we de Jimmy Jimmy Steengoed niet teveel hypen, maar toch aardig om te vermelden dat de Oceans 12 crew bijna kind aan huis is. Ook is Britney S. gisteren ff geweest. Beetje jammer dat ze eerst in het Bulldog Cafe een dikke snaak had gerookt en daarom via de achterdeur van de Woo werd afgevoerd omdat ze het niet meer trok. Ach, een maagd kan nu eenmaal niet zoveel hebben. In ieder geval exclusief op de Golden Spoon een sneak preview van de website van de Jimmy Woo.

Check hier de website!

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?