Het seizoen is weer begonnen! Ook wordt er nu al een Luv Dancin on the Beach gepland en wel op 24 April bij een nieuwe strandtent in Wijk aan Zee; de Aloha! We gaan er sekers loeren… Wie gaat er mee?

Zie de digiflyer en persbericht bij extra info![b]Amsterdam (NL)[/b] – [i]Na het grote succes van Luvdancin on the Beach vorig jaar organiseren ClubRisk en Restaurant Blender aanstaande zaterdag een nieuwe editie in Wijk aan Zee.[/i]

Het zomerseizoen staat voor de deur. De temperatuur stijgt, de zon gaat weer schijnen, dagen worden langer, mensen blijer en meer relaxt, liefde hangt in de lucht. Vanaf deze zaterdag zullen ClubRisk en Blender maandelijks het zomergevoel belichamen. Deze twee organisaties zorgen voor de ideale combinatie tussen de ultieme zomermuziek en diner op een kwalitatief hoog niveau. Natuurlijk mogen ook de oesters, Campari cocktails en champagne niet ontbreken. De eerste editie van Luvdancin on the Beach zal plaatsvinden in Aloha (Wijk aan Zee), een prachtige gloednieuwe strandclub naast Timboektoe.

De line-up staat dit keer bol van lokale soulvolle helden als Cassie6, mr Wix , Antal en Leroy. Zij zijn momenteel het neusje van de zalm op het gebied van de zwarte eclectische muziek. Allemaal maken ze overigens ook furore in Amsterdams nieuwste hotspot Jimmy Woo.

Cassie6 resideert bij Luvdancin sinds dag één. Onlangs nog riep niemand minder dan Kerri Chandler hem uit tot een van de beste garagedeejays ter wereld.

Mr Wix, niet alleen bekend van zijn deejaykwaliteiten, maar ook als promotor van Nederlands meest succesvolle hiphopavonden Bassline (Amsterdam) en Chocolate (Rotterdam), zal voor het eerst op Luvdancin’ draaien. Hij zal zaterdag een andere, meer eclectische kant van zichzelf laten zien waarmee hij eerder deze maand bij Diesel’s Greatest Hips samen met Kid ‘The Greatest DJ of All’ Capri de tent totaal wist af te breken.

Antal is naast begenadigd deejay de drijvende kracht van het inmiddels internationaal gerenommeerde platenzaak, -distributeur en label Rush Hour. Artiesten als Rednose District en Domu brachten tracks en albums uit op dit label.

Leroy is zelf even eclectisch als de muziek die hij draait. Momenteel werkt hij aan een hiphopalbum dat zal uitkomen onder de naam Aficionados, zitten een aantal soulvolle housetunes in de pijplijn en drumt hij in een rockband. Overal waar Leroy draait laat hij een ravage van dansende mensen achter die hun muziekhokjesgeest voorgoed zijn verloren.

De combinatie van deze vier talenten belooft een onvergetelijke avond vol soul, warmte, passie, liefde en extase. Kortom, de zomer begint bij Luvdancin’.

[img]http://www.goldenspoon.nl/news/upload/uploads/luvdancin.jpg[/img]

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?