Gelukkig… Normaalgesproken lees ik die kutnieuwsbrieven van Q-dance niet, maar moest gewoon ff lezen wat ze nu weer van plan waren in Bloemendaal aan zee. En wat blijkt? Ze gaan het rustiger aan doen! Primma… Het probleem is natuurlijk nog lang niet opgelost, maar het is een stap in de oude richting…

Check onder extra info de nieuwsbriefIn 2003 opende Q-dance hun strandpaviljoen aan het Bloemendaalse strand. ‘Dance at the beach’ was de formule die vorig jaar voor veel gespreksstof zorgde bij publiek, media en de gemeente. Gedurende het hele seizoen werd er ‘s avonds gefeest op muziek die je op Q-dance evenementen altijd hoort. Tijdens de twee beachbobs was Q-beach vorig jaar overduidelijk aanwezig met duizenden mensen op en om het paviljoen.

Q-beach keert in 2004 terug met een gerestylde formule. Wat we vorig jaar echt misten was lekker eten. Dit jaar hebben we een goede keuken waar je lekkere broodjes, maaltijdsalades en tappas kan eten. Qua muzikale programmering zijn er ook de nodige veranderingen. Hadden we vorig jaar voornamelijk harde dance, dit jaar trekken we het wat breder en releasen we de nieuwe “Sound of Q-beach”. Mensen komen tenslotte ook naar het strand om lekker te chillen met een drankje en naar de ondergaande zon te kijken. Groove, techhouse en donkere club zijn stijlen die je naast de Talentnights, Labelavonden en Solo avonden dit jaar vaak zult horen op Q-beach.
Naast een nieuwe muzikale programmering is Q-beach volledig verbouwd. Op enkele punten herken je het oude paviljoen nog, maar vanaf medio april kun je komen chillen en springen in een compleet nieuwe sfeer.

Wil je precies weten wat de programmering wordt, hou dan de agenda van Q-beach op deze site goed in de gaten.

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?