text
Een Chinese man gaat gedurende drie maanden onder het mes van plastisch chirurgen, nadat hij een lelijkheidswedstrijd had gewonnen. De 30-jarige man ervaart zijn uiterlijk als een last. Volgens eigen zeggen is hij ontslagen wegens zijn lelijkheid, en ook zijn priv√©leven lijdt er onder "Ik heb nog geen enkele ervaring met vrouwen, ondanks mijn leeftijd", zegt de wanhopige Chinees. De chirurgen zullen de man de komende tijd zodanig ‘verbouwen’ dat hij gaat lijken op Lu Yi, een Chinees popidool.
Wat een Moeite allemaal!!!!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?