Knaapjes en grietjes,

Aangezien de recessie nog in volle gang is kunnen wij uiteraard naar onderstaande fuifen en partyen gaan. Echter er kan ook een andere geheel niet onbelangrijke optie gekozen worden en dat is:
ZATERDAG 31 Prijs € 10,- 22.00 u – 04.00 u 18 +
Techno Vision Event feat:
DJ Billy Nasty (Tortured/UK) + DJ Bart Skils (Volt, Traffic) + Live: Joris Voorn (Sound Architecture)
+ Reach Visuals (Off Corso)
dit alles in de Patronaat.
Lekkah dicht bij huis en ook nog eens gesellig. Ik beloof de Knaapjes der GS dat er een hoop sletjes van de Pepper aanwezig zullen zijn. Verder is er een aantrekkelijk lage bierprijs en er zullen gratis noten uitgedeeld worden!
klik ook op extra info voor…. (hoe kan het ook anders) meer informatieZATERDAG 31 Prijs € 10,- 22.00 u – 04.00 u 18 +

Techno Vision Event feat:

DJ Billy Nasty (Tortured/UK) + DJ Bart Skils (Volt, Traffic) + Live: Joris Voorn (Sound Architecture)
+ Reach Visuals (Off Corso)

Bart Skils is de man achter Volt en Traffic: het betere techno/electro-werk dus. Bart haalde al vroeg grote Techno-helden als Ritchie Hawtin, Surgeon en Ben Sims naar Amsterdam. Met residencies in Melkweg, Paradiso, Mazzo en zijn gigs op alle major dance-events als Awakenings, Impulz, Dance Valley en 05 Days Off, is maar een conclusie mogelijk: respect! De ster van Joris Voorn is snel rijzende. Zijn platen worden al gedraaid door Laurent Garnier, Carl Craig en Technasia. Rotterdams nieuwste techno talent maakt techno/electro variërend van minimaal tot krachtig maar met n melodieuse Detroit feel. Niet voor niks zal hij naast zijn releases op Keynote, EC-Recordings, Line Records en Sound Architecture, binnenkort platen uitbrengen op t legendarische Transmat en Fragile uit Detroit! Billy Nasty draait al de helft van zijn leven en is consequent te vinden in de hoogste regionen van de Top 100 van DJ Magazine. Naast het draaien heeft hij een drukke carrière als producer, runt hij zijn eigen labels ‘Tortured’ en het nieuwe ‘Electrix’ en runt hij de clubnight ‘Open to Torture’ in de enige echte Techno tempel van Londen: The End, de club van Mr.C. Zijn stijl heeft altijd veel power en dirty funk en heeft zich door de jaren heen geëvolueerd van progressive house naar trance naar techno en zelfs electro. And for now? Things are looking good – but it’s all about to turn Nasty! Let op: aanvang 22:00 uur!!

Bart Skils Homepage

Koop nu je kaarten online!

Billy Nasty

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?