Deze donderdag nemen Mista Morties & Mark het roer over van Foppe en Piet-Hein in de Zebra Lounge! Vanaf nu dus de vernieuwde SJIQUE en 1 keer in de 3 weken Superrrrrrrrrrrrr-Sjique… Kop z’n kop op z’n kantje , want deze donderdag de eerste keer met niemand minder dan Terry Toner en Jay-son… Neem dus allemaal een chica mee (want dan mag je van de Macho man op de gastenlijst). Bel Morties op 0031648761220 (50ct p.m.) en tell him your not just a guy with a big dick, but want to drop by at the Zebrrrrrrrra Lounge…

Preparty at the Valerius – BYO-party (voor de nono’s – Bring Your Own)…

Powered by Spinnetje

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?