People of da Golden Spoon! Na velen verzoeken om een gastenboek te plaatsen ben ik tot de conclusie gekomen dat de Golden Spoon weer wat interactiever moet worden… Echter niet in de vorm van een gastenboek, maar een nieuw nieuwsscript. Ook omdat de linkjes niet echt soepel werkten in het oude script en er geen plaatjes kunnen worden geplaatst.
In dit nieuwe script kan iedereen z’n reactie geven op de nieuwtjes en het verhaaltje eenvoudig doorsturen naar vrienden, bekenden en kennissen. Plus dat de news-posters plaatjes en linkjes kunnen plaatsen… De volgende personen kunnen inloggen; Speertje, Migili, Noeloe, Nasty en Eddy. Deze personen kunnen hun login opvragen bij de redactie (Nasty – 0614794539). Echter, wordt er misbruik van gemaakt dan kan ik als administrator je log-in verwijderen. Ook kunnen alle mensen die reacties geven worden geblokkeerd via een IP-adres blok. Vanaf jou compu kan er dan geen reactie meer worden gegeven!
Dat was het voor nu…..

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?