De Raad Van 11 – Carnaval Op Zijn Mokums

Carnaval-minnend Amsterdam valt dit jaar met zijn neus in de boter. Op zondag 14 februari zet De Raad Van 11 weer alle dj’s op een stokje voor de populairste Carnavalsviering van boven de rivieren. Ditmaal wordt het Mokumse Trouw ondergedompeld in een zee van bier, confetti en bonte kledij. Onder muzikale begeleiding van de hoofdstedelijke dj-neus der zalm worden alle zeilen bijgezet voor een onvergetelijke ode aan de zotheid.

Twee jaar geleden maakte De Raad Van 11 haar spetterende debuut in wijlen club/restaurant 11. Onder het motto ‘Carnaval Op Zijn Mokums – Alle DJ’s Op Een Stokje’ werd voorgoed afgerekend met de stelling dat Amsterdammers geen Carnaval kunnen vieren. Het feest was zo’n laaiend succes – dat schreeuwde om een vervolg.

En op 14 februari komt dat in de vorm van een zo mogelijk nóg spetterendere editie. Ditmaal strijken de Raadsleden, die sinds 2008 door het leven gaan als Grachtendauwers, neer in het illustere Trouwgebouw.
De tot praalwagen opgepimpte dj-booth wordt vanavond bevolkt door twintig van de meest vervaarlijkste knoppenruiters die onze hoofdstad rijk is: een gouden greep uit ons internationaal vermaarde house/techno aanbod. Ditmaal laten zij zich echter van hun meest (in-)credible kant zien. Met ‘Van Johnny D tot Ali B – van Kool & The Gang tot Er Staat Een Paard In De Gang’ als muzikale briefing overschrijden zij de grenzen van het toelaatbare. Tevens is er plaats voor meerdere live-optredens en extra-curriculaire activiteiten. Er komt zelfs een soundsystem bij de anders zo serene pleehokjes.

Ironisch dat Carnaval en Valentijnsdag dit jaar samenvallen tijdens De Raad Van 11. Iedere rechtgeaarde Carnavalvierder weet immers dat je het met trouw niet zo nauw hoeft te nemen als je aan het hossen bent. De dresscode is dan ook ‘Van Valentijn Tot Harlekijn’. De Grachtendauwers geven hier invulling aan door van te voren een prachtig pak te bestellen. Voor het publiek geldt: maak er wat geks van, het leven is al serieus genoeg. Degenen met de origineelste outfits worden niet alleen op handen gedragen, maar maken tevens kans op een meter bier bij de bar.

Om de werkende medemensch een handje te helpen heeft De Raad Van 11 besloten vroeg te beginnen. Vanaf vijf uur ‘s middags is de zaal al geopend en we gaan door tot drie uur ‘s nachts. Wees er zo vroeg mogelijk bij en vergeet vooral niet je toeters en bellen mee te nemen, want we gaan die Brabo’s en Limbo’s eens flink naar de kroon steken. Alaaf!

De Raad Van 11 – Carnaval Op Zijn Mokums
Zondag 14 februari @ Trouw, Amsterdam
Tijd: 16.00 – 03.00 / Prijs: 12,- euro / Trouwe Honden: 10 euro
Dresscode: Van Valentijn Tot Harlekijn
Klik hier voor meer info op de Flock

2 Reacties
  1. Auteur
    Berand 14 jaar geleden

    nels de pels en ik waren er de vorige keer bij en het was prima!

  2. NKOTB 14 jaar geleden

    Ge kunt de groeten krijgen uit Brabant, KUT!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?