Vrijdag 24 december vanaf 23:00 komen wij allen tesamen om de tweede verjaardag van het kinneke, de Upklup, van brasserie van Beinum te vieren. Breng uw drie vriendinnen mee uit oosten en volg de kerstster tot aan het Klokhuisplein nummer 3, alwaar u zich op de eerste verdieping tegoed kunt doen aan diverse alcoholische geneugden, onder het genot van het kerstlawaai van dj Jozef en later op de avond het door de www.Goldenspoon.nl speciaal voor u nu al heilige DJ-engelenteam: Noeloe en Alberti, die voor u hun speciaal geselecteerde kerstplatencollectie aan u ten gehore zullen brengen. Weest vooral op tijd zodat u verzekerd bent van een plekske aan de bar, danwel op de dansvloer. amen.

facebook info

2 Reacties
  1. Auteur
    Berand 13 jaar geleden

    sowiesooooo

  2. Nasty JayPee 13 jaar geleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?