In dubbeltjesgebieden betalen automobilisten voor de eerste paar uur parkeren maar 10 cent. Daarna gaat het normale tarief in. Iets wat omzeild kan worden door weer een dubbeltje bij te storten.

Wie rond de Maasstraat parkeert en geen tijd heeft om zelf bij te blijven storten kan “buurthulp” René inschakelen. In 2009 liet hij aan AT5 al eens zien hoe hij zijn “service” verricht. Blijkbaar is er in de tussentijd weinig veranderd, want De Telegraaf meldt woensdag dat de dubbeltjestruc nog steeds gretig wordt gebruikt. Ook René wordt weer genoemd.

Een woordvoerder van de parkeerdienst Cition reageert: “We controleren er nu nog niet echt op. Maar dat gaat Wanneer u het casino online software download moet u ook een rekening openen. straks wel gebeuren.”

Het verplicht maken van kentekenparkeren, waarbij iedereen zijn kenteken moet invoeren in de parkeermeter (inclusief vreselijk irritante draaischijf), zou voorgoed een einde maken aan de dubbeltjestruc. “Als je na drie uur weer hetzelfde kenteken opgeeft, dan weten wij dat natuurlijk”, aldus Cition. Tot die tijd heeft René het er maar druk mee.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?