Zoals beloofd sturen we je nu alle informatie over Wappie New Year 2011. Vorige week kondigden we al onze nieuwe locatie, de Paradiso, aan. Met z’n hoge zaal, 2 balkons, extra ruimtes en monumentale karakter is dit voor ons echt een ultieme Wappie locatie. Denk je maar eens in hoe we daar tot 00:00 zullen aftellen.. Mayhem!
Next level
Al voor Wappie 2010 waren we op zoek naar een nieuwe, grotere locatie. Voornamelijk om meer mensen blij te kunnen maken met een kaartje, maar zeker ook om Wappie te kunnen laten groeien tot een hoger niveau. En nu we met Paradiso die kans hebben kunnen we alle elementen die Wappie speciaal maken nog vetter uitwerken. Het belangrijkste onderdeel van de dag blijft natuurlijk het twaalfuursmoment, wat we dit jaar wel een behoorlijke upgrade geven (-: Maar ook de nieuwe Grand Opening en het gebruik van meerdere ruimtes zijn hier een voorbeeld van. Zo is de bovenzaal een megarookhok/ chill-out en kan je in de kelder lekker eten.
Onze wens om WNY een niveautje hoger te tillen blijkt ook wel uit de killer line-up die we hebben weten te strikken. Om 16:00 starten we met DJ Moritz die na de Grand Opening om 18:00 wordt opgevolgd door de mannen van Presetone. Gabriel Ananda komt direct uit Keulen gereden om na een zware Sylvesternacht het roer over te nemen. All time GZG favoriet DJ Dimitri – back with a blast –  neemt de uren van 21:00 tot 23:00 voor zijn rekening. En De Man Zonder Schaduw (wie anders?!) zal vervolgens het laatste uur tot Wappie New Year inleiden om daarna tijdens de schemeruren van Wappie zijn meest gefreakte platen uit de kast te trekken.
A new year, a new identity!
A new year, a new identity! We gebruiken deze kreet dit jaar voor het eerst omdat we denken dat het in één zin duidelijk maakt wat Wappie New Year is. Namelijk die ene dag per jaar waarop we onszelf een andere identiteit aanmeten of juist bepaalde eigenschappen uitvergroten. Een dag waarop je eens extra excentriek, uitbundig, extravagant of eigenzinnig mag zijn bij het kiezen van je outfit. Er is wat ons betreft geen dag beter geschikt om die donkere, creatieve of juist supervrolijke kant van jezelf te laten zien dan Wappie. We hopen dan ook dat Mocht jij nu ook tot die groep behoren die wel graag kans spelletjes speelt maar er liever geen rode cijfertjes aan het eind van de maand voor terugziet, meld je dan nu snel aan op deze website, en win zelfs als je verliest!Vind jij het leuk om in je vrije tijd die gouden appels en peren voorbij te zien schieten? Dan kun je nou meespelen op een van de nostalgisch leuke fruitautomaten. iedereen deze jaarlijkse transitie op de grens tussen nieuw en oud zal aangrijpen voor een outfit zoals je die alleen op Wappie aan durft te trekken. Wij zullen in ieder geval ook goed ons best doen!
Ook voor Wappie zelf geldt dit jaar een beetje dat het een nieuwe identiteit krijgt aangemeten. Door de toevoeging van de nieuwe elementen en het verder kunnen uitwerken van die dingen die Wappie sowieso al ons beste feest maakten denken we dat het dit jaar, en dit jaar echt, de beste Wappie ooit zal worden.
Kaartverkoop etc.
De kaartverkoop van WNY begint op woensdag 1 december om 12:00 op onze site. Kaarten kosten
€ 39,50, waar  al wel € 3,50 lidmaatschap en garderobe in zitten. Op die manier verloopt het binnenkomen hopelijk een stuk sneller. Iedereen die een kaartje koopt, max. 2 per persoon, zal half december thuis per post het volledige programma krijgen toegestuurd. Vul daarom bij het aanschaffen van de ticket een juist postadres in! We willen je nu alvast vragen om vroeg te komen, de Grand Opening staat namelijk om 18:00 al gepland.
Dat was ‘m, we hopen jullie allemaal te zien op de 1e .
High five!
De Gasten
P.S. De registratie van Club GZG is af, check hem hier

Wappie New Year 2011
Datum: 1 januari 2011
Tijd: 16.00 – 03.00
Locatie: Paradiso, Weteringsschans 6-8, Amsterdam
Line up: Moritz, Presetone, Gabriel Ananda, Dimitri, De Man Zonder Schaduw
Kaarten: € 39,50 (ex fee) incl. lidmaatschap en garderobe
Start verkoop: 1 december om 12.00 op www.gzgamsterdam.nl
=========================
Bij de weg; ik heb reeds 4 kaarten…

cialis

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?