Jaja! We hebben er zin an! Nog één week en dan wordt het raven geblazen…
Club GZG
Na enkele weken radiostilte zijn we weer terug met een GZG update. Waarschijnlijk is het bij iedereen al wel bekend, maar anders bij deze: Club GZG is helemaal uitverkocht. En gezien de snelheid waarmee dat ging werd ons wel duidelijk dat jullie net zo hard als wij zaten te wachten op een ouderwets GZG technofeest. Het is immers al ruim een jaar geleden dat we ons 5-jarig jubileum vierden, jezus wat gaat de tijd snel!
De loods aan de Cruquiusweg zal de komende tijd worden klaargemaakt voor een heftige nacht, waarbij we alles uit de kast halen voor de ultieme warehouserave. Een dikke lichtshow en nieuw geluidssysteem, een megatent voor kluisjes, toiletten en chill-out en ruime barren voor een snelle service. En natuurlijk een killer line-up met alleen maar nieuwe artiesten voor GZG! Wie dat zijn maken we op de avond zelf pas bekend. Volgende week volgt nog een mail met alle laatste info, wel kunnen we nu al zeggen dat er een afterhour is. Na 05:00 zullen we, als er voldoende ruimte is, nieuwe mensen binnen laten.
Aftershow
Meteen na Club GZG verhuizen we het hele circus naar een yogacentrum bij Muiderpoort. Doelstelling van dit centrum is het creëren van balans tussen lichaam en geest, een ideale plek dus voor een goede aftershow 🙂 :-)! In de kelder van dit centrum zullen we van 07:00 tot 14:00 nog even flink gas geven. Kaarten zijn enkel op Club GZG verkrijgbaar.
De Man Zonder Schaduw
Naast dat we dr bij GZG lekker inzitten, heeft ook De Man Zonder Schaduw niet stil gezeten. Kortgeleden stond hij nog in Frankfurt op de verjaardag van Toni Rios met een 5 uurs back-to-back set in de U60311. Met nog enkele buitenlandse boekingen in het vooruitzicht is hij hard bezig om als The Man With No Shadow ook in het buitenland steeds vaker de boel te rocken. Zijn nieuwe promomix – The Man With No Shadow, part 1 October 2010 – bewijst dit wel. De mix is te beluisteren op SoundCloud, maar iedereen die het wil kan deze mix ook op cd ontvangen. Stuur daarvoor een mail naar info@gastenzondergrenzen.nl met daarin je volledige naam en adresgegevens. De cd zal dan zo snel mogelijk jouw kant op komen!
Dit was hem weer even voor nu. Volgende week meer nieuws.
High five!
De Gasten
1 Reactie
  1. Berand 14 jaar geleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?