Yes Yes Yes!

Na enkele weken radiostilte zijn we weer terugggggg met een GZG-update!

Met nog twee-en-een-halve-week te gaan tot ons 5 jaar GZG megafeest vonden we het wel weer tijd om eens iets van ons te laten horen, alvast wat snode plannetjes te laten doorschemeren en jullie een kleine Familieweekend update te geven. Dusssss fasten your seatbelt en daar gaan we!

8 augustus – 5 jaar GZG!

De afgelopen maand zijn we – zoals het hoort – alleen maar weer bezig geweest met het maken van leipe, snode plannetjes voor 5 jaar GZG. En men-o-men wat voelt het goed om echt even de tijd en de aandacht te hebben om weer eens echt iets bruuts neer te zetten. Terug naar onze roots: met een stel gezellige gasten, een zooitje hulp en in totaal bijna twee maanden voorbereidingstijd zijn we goed op weg er werkelijk het leipste GZG feest ooit van te maken. De tactiek is simpel maar o zo doeltreffend:

STAP 1: Vraag bij de gemeente een vergunning aan voor een “Muziekfeest” met live-muziek en een ‘culturele inslag’ — en vergeet vooral niet te vermelden dat deze tot 10.00 ’s morgens dient te wezen.

STAP 2: Vind een loods op een afgelegen industriegebied in Noord, geef de eigenaar een pak geld en vraag ‘m al z’n rommel eruit te halen.

STAP 3: Nodig een stel Duitse idioten met een accordion uit, een Italiaans-Duitse Cocoon DJ, en vul die aan met wat uit de kluiten gewassen pubers die bij ons het draaien hebben geleerd.

STAP 4: Ga alle 40 feesten uit de afgelopen 5 jaar na, pak daar de allerbeste elementen uit en pleur deze rücksichtlos bij elkaar.

STAP 5: Mix die met een aantal idiote plannen die al een tijdje in ons hoofd zitten, maar tot op heden nooit mogelijk waren (voornamelijk vanwege budget, de grootte van de zaal of het feit dat er misschien foto’s van online worden gezet).

STAP 6: Zoek confronterend beeldmateriaal van je licht- en geluidsman – en zet ‘m hiermee onder druk om de maximale hoeveelheid geluid neer te zetten (en de DB-meter te saboteren).

STAP 7: Bel je vriendin om te zeggen dat je “wat tijd voor jezelf nodig hebt”.

STAP 8: Regel confetti, ballonnen, autowrakken, mega-rookmachines, schmink, glitters, rubberboten, vlaggen en het allergrootste GZG-podium ooit (met ruimte voor 150 ravers).

STAP 9: Vraag je publiek om hun meest allerleipste Wappie outfit (die van 2004?) alvast apart te leggen en de 8e volledig over-de-top te verschijnen.

STAP 10: Bel, mail, desnoods twitter alle leipo’s die je in je lange feestcarriere hebt ontmoet – en nodig ze uit voor het feest der feesten.

STAP 11: Bestook je mailinglist met hydrolische mailtjes – zodat uiteindelijk de halve Amsterdamse scene bij je op de stoep staat.

STAP 12: Zoek een nummertje in je telefoon en bestel alvast een extra-groffe portie voor t weekend.

Het resultaat van onze tactiek? Dat we er nu al vrijwel zeker van zijn dat we onszelf echt gaan overtreffen de 8e. We zijn weer ouderwets in vorm en Amsterdam zal het godverdomme weten ook! De kaartverkoop loopt lekkerrrrrrr – en omdat we voor de verandering eens echt veel ruimte hebben (voor ongeveer 1000 ravers ) zijn ook nog wel wat kaarten over om om je vriendjes en vriendinnetjes mee lekker te maken.

Wanna help?

Zo-als-je-ziet wordt het echt weer een gestoorde bedoeling de komende weken. Alle hulp en al jullie leipe ideeën zijn dan ook van harte welkom.

We hebben mensen nodig voor achter de bar, opbouw, afbouw etc. Mocht je een paar uurtjes willen helpen (en daarmee ons uit de brand helpen) dan kan je gewoon reageren op deze mail. Verder kan je ook zelf wel wat bedenken: misschien wil je iedereen beschilderen, je eigen stalletje, kan je deco maken, is je oom steigerbouwer of heb je nog een autowrak wat we op de dansvloer kunnen pleuren –in alle gevallen: let us know! Stuur een mailtje naar roy@gastenzondergrenzen.nl.

Nou, dat was ‘m weer. Tot over twee weken!!!!!

Latuuuuuur

De Gasten

PS Familieweekend wordt ‘m ook weer hoor. We hebben inmiddels bijna de helft van onze kaarten verkocht en zijn nu de laatste hand aan het leggen aan de line-up en het programma. Hierover volgende week meerrrrrrrrrrr…. (maar check vooral even de wonderschone poster: www.gastenzondergrenzen.nl/familieweekenddigi.jpg

*****************************************

GZG media

Muziek: www.soundcloud.com/gzgamsterdam
Video: www.youtube.com/gzgamsterdam
Info: www.gastenzondergrenzen.nl
Kaarten: www.gastenzondergrenzen.nl/tickets.html

GZG Agenda

** 8 augustus: 5 jaar GZG – Wat een leven!
Schram Studio’s: Grasweg 50 Amsterdam
Open 22 – 08
Kaarten € 22,50 in de VVK, 25 ADD.
Mike Ravelli, Ille Bitch, Rauwkost, Kombinat 100 LIVE, Toni Rios, De Man Zonder Schaduw.

** 5 & 6 september: GZG Familieweekend 2009
Meer info volgt volgende week. Verder staat nog wat op www.gastenzondergrenzen.nl/index2.html

4 Reacties
 1. Perf Jan 15 jaar geleden

  rest nu de vraag… wat is de gemm leeftijd van dit evenement?

 2. Nels 15 jaar geleden

  Rest nu de vraag, waar de fuck gaat dit over? -1

 3. Fazantkip 15 jaar geleden

  Vraag nu de rest

 4. berendsladeplanknoueensraak 15 jaar geleden

  omg…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?