Zaterdag 20 juni 13.30 – 17.00 uur

De nieuwe inrichting van De Clercqstraat is klaar! Neem eens een kijkje bij het verrassend veelzijdige winkelaanbod en vier de opening van de straat op zaterdag 20 juni. Portefeullehouder Yvonne Lammers verricht om 13.30 uur de officiële opening. Tussen 13.30 en 17.00 uur is er van alles te doen in de straat: leuke kinderactiviteiten, shows, een foto-expositie, en diverse optredens en podiumacts. Ook kunt u een ‘toeristische rondrit’ met een historische tram maken en meedoen met een ballonnenwedstrijd. Met als hoogtepunt een spectaculair optreden van magiër Ramana, winnaar van de Uri Geller show!

De Clercqstraat, straat van verwondering …!

2 Reacties
  1. Auteur
    Nels 15 jaar geleden

    Vijf jaar nadat Olie deze foto nam, werd hier de De Clercqstraat aangelegd. Op de achtergrond de Westertoren en de in 1898 afgebroken molen ‘De Victor’ op het bolwerk Rijk (tegenwoordig hoek Marnixstraat- De Clercqstraat).

  2. Het GierTeam!!! 15 jaar geleden

    Dat wordt Gieren!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?