Heren & Dames,

Ik sprak jongheer berend net en het blijkt dat hij nog nooit op een ruigoord feest is geweest.
Zelf is deze ouwe lul al heel wat jaartjes van de partij geweest tussen die stinkhippies.
Vooral de full moon parties warwen legendarisch, daar kon je tenminste nog goeie lsd vinden, niet dat ik dat ooit gedaan heb natuurlijk… veel te eng: ieks!
Stond ik daar met mijn sjaaltje om mijn nek, wijde pijpen broek, te springen tussen de 60 jarige grijze langharige nietsnutten. Fantastisch, wat zijn die mensen gezellig, grappig, interessant, vrolijk, gek en raar.
Doe ik een stap naar achteren met mijn bont geschilderde palladiums sta ik op een blote voet…. ik kijk langs de voet voorzichtig omhoog gaapt daar een lekkere toverheks mij aan en schreeuwt glimlachend in mijn oor, dat het niet erg is hoor, gebeurd altijd….

Al met al is er elke zomer ook een groot festival, waarbij de Hippie caravans en tenten vanuit die ganse welt op een groot stuk braak liggend terein staan en oelabomba muziek maken en sit-ins houden bij kaarsligt en gratis koperen-bel-seances houden.

Ik ben er al weer veel te lang niet geweest en wilde jullie erop attenderen dat er voor de zomer, meer is dan solo Ibiza….

www.ruigoord.nl
Check de agenda, 23 may wordt weer een knaller in het kleine kerkje en om het kampvuur op het terein)

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?