Namen als Dixon, Flying Lotus, Kode 9, Supermayer, Cinnaman, Juha, Melon, Patrice Baumel en Nuno dos Santos zijn binnenkort van de partij, waarbij o.a. Melon en 360 Soundsystem (Nuno & Patrice) residents zijn. Ook komt er een vaste dubstepavond van Viral Radio en zullen er meer live acts te zien en te horen zijn. Ideaal met het Funktion One system wat er komt te hangen. Ook de vj’s krijgen weer vrij spel in dit industriële pand, de voormalige drukkerij van dagblad Trouw.

Vanaf zaterdag 7 maart gaat 360 elke eerste zaterdag van de maand los. Verder zal de programmering weer een breed scala aan electronische muziek bevatten, en zullen clubavonden uit 11 grotendeels meegaan naar de nieuwe club. Het huurcontract voor de drukkerij (club voor 450 man en restaurant voor 80 personen) en de kelder (toiletten, garderobe en espositieruimte) aan de Wibautstraat loopt tot 1 januari 2011. Niet al te lang dus, maar lang genoeg voor vele mooie nachten. De dance avonden zullen voornamelijk op vrijdag en zaterdag georganiseerd worden, en soms op donderdag of zondag. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en overdag worden de ruimtes verhuurd.

Zeer binnenkort gaat de website, www.trouwamsterdam.nl, online. Download hier de nieuwe set van 360 Soundsystem en hou Partyscene in de gaten voor de laatste updates.

3 Reacties
 1. Gierteam 15 jaar geleden

  Dat wordt Gieeeeeren!!!

 2. Luciano 15 jaar geleden

  Yes very nice Club 11, …
  But on the 7th I will play in amsterdan in the Wester Unie…
  Hope 2 C U all there!

 3. Peter Piemelpus 15 jaar geleden

  7 maart zit ik in Mooserwirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?