From: jasperreyn@hotmail.com
To: guusguzers@hotmail.com; florianmutschler@hotmail.com; vr_piet@hotmail.com; dsbendel@hotmail.com
Subject: overlast
Date: Sat, 18 Sep 2004 16:19:04 +0200

Beste huisgenoten,
Net een shakende buurman gesproken. Hij was zeg maar in staat om uit z’n vel te springen omdat hij de halve nacht met een huilend kind op schoot heeft gezeten omdat er een paar mongolen knetter veel herrie hebben gemaakt.
Ondanks de belofte dat we ‘s nachts geen rondleidingen meer zouden organiseren voor doorgesnoven gasten blijkt toch dat dit is gebeurd. Ed schijnt een paar keer (rond een uur of 5) al schreeuwend en stampend naar boven te zijn gelopen op zoek naar een slaapplek en ook een zooi wijven zijn de trap op gestampt (een trap die overigens recht boven het bed van John (de buurman) loopt).
Afgelopen dinsdag was overigens hetzelfde geval (nota bene door de week).
Tevens vertelde John dat (toen twee van ons op Bali zaten) er een paar keer ‘s nachts is aangebeld. Het waren een paar wijven die tegen John zeiden dat ze hier mochten tukken ofzo.
Voor alle duidelijkheid. Het is hier GEEN hotel, jeugdhonk of whatsoever! Er wordt hier dus niet meer geafterd (in ieder geval niet op de tweede) met 9 man en al helemaal niet met gasten als Ed, Berend etc. die de hele boel bij elkaar schreeuwen. Mensen die in Amsterdam wonen gaan maar lekker thuis tukken.
Als je toch met mensen hier ‘s nachts wilt zitten dan heb je zelf de verantwoordelijkheid over hoeveel herrie ze maken. Maar ik verzeker je onze buurman was in alle staten en zei dat hij de volgende keer rustig de kit belt of anders met hardere hand optreed (ook al wil hij dat helemaal niet, maar dat zou dan noodgedwongen zijn). Hij was in ieder geval compleet over z’n zeik en ik heb geen zin om die shit op te lossen die anderen veroorzaken.
Verder vraag ik ook namens Bora om nogmaals naar onderstaande e-mail te kijken (geldt overigens niet voor Danos, want dat geld heb ik overgemaakt). Er is nog steeds een achterstand van 200 euro!!! Misschien wel aardig om gewoon aan je verplichtingen te voldoen (ook tegenover huisgenoten die geen zin hebben hun ani met koffiefilters af te vegen).
Gr. Nasty
From: “Floris van der Hoek” <guusguzers@hotmail.com>

>To: florianmutschler@hotmail.com, jasperreyn@hotmail.com, vr_piet@hotmail.com >CC: guusguzers@hotmail.com >Subject: betalingen huur >Date: Thu, 09 Sep 2004 14:45:03 +0000 > >Beste huisgenoten, > >Zojuist maar weer eens bij- en afschrijvingen van onze gezamelijke >rekening bekeken. > >Wat blijkt: > >- Florian heeft voor de maanden mei, juni en september nog niet de >extra kosten betaald. Zijn betalingsachterstand komt daarmee op 150 >euro. > >- Victor heeft voor de maand september nog niet de extra kosten >betaald. Zijn betalingsachterstand komt daarmee op 50 euro. > >- Victor betaald de huur consequent te laat. > >De betalingsachterstanden en te late betalingen zijn zeer vervelend >omdat daardoor betalingen aan UPC niet van de rekening kunnen worden >afgeschreven en daardoor moeten worden betaald van iemands (i.d.g. >Jasper’s) persoonlijke rekening. Betaal dus voortaan “WAT JE >VERPLICHT BENT TE BETALEN” en betaal “OP TIJD”! > >Als “tip” kan ik nog aan een ieder mededelen dat het een stuk >makkelijker en overzichtelijker wordt wanneer ‘huur+extra kosten’ >naar de gezamelijke worden overgeschreven vanuit ieders persoonlijke >rekening. Je kan dan een ‘automaatje’ instellen waardoor je >AUTOMATISCH ‘op tijd’ en ‘het volledige bedrag’ betaald. Laat dus je >ouders ofwel naar je eigen rekening een bijdrage overmaken, waarna >jezelf automatisch ‘huur+extra kosten’ overmaakt naar de gezamelijke >rekening, ofwel het volledige bedrag op tijd naar de gezamelijke >rekening overmaken. Klinkt misschien ingewikkeld, is het echter >niet…. > >Mijn volgende email zal gaan over de ENORME STANK die in en rondom >het huis hangt. Maar dat dus de volgende keer… > >Vriendelijke groet, > >Floris

3 Reacties
 1. Singelaar 15 jaar geleden

  …en t was zo leuk op de Singelaar..

 2. Pa van Migili 15 jaar geleden

  Ja, het is hier geen jeugdhonk…. hihi..
  Floris, super bedankt voor de tip om een automaatje in-te-stellen… Het werkt echt fantastisch!!! Super!!

 3. Erik 15 jaar geleden

  ” huisgenoten die geen zin hebben hun ani met koffiefilters af te vegen”

  En bedankt! Zit hier met een zware kater van Frits zijn new years party te schuddenbuiken als ik dit lees…. en dat doet pijnie in het hoofdie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?