Exta kosten etc.‏
Van: Jasper Reijn (jasperreyn@hotmail.com)
Verzonden: maandag 8 november 2004 15:15:53
Aan: vr_piet@hotmail.com; florianmutschler@hotmail.com; guusguzers@hotmail.com
Beste huisgenoten,
 
Vandaag checkte ik maar weer eens de huisrekening en het blijkt dat er (ondanks herhaaldelijke mailtjes van Bora en mij waarin aangegeven werd wat er betaald moet worden) nog steeds extra euro”s moeten worden betaald. Ik weet niet wat de achterliggende gedachte is van veel te laat betalen, maar één ding is zeker, ik blijf het checken dus denk maar niet “als ik lekker niet betaal vergeten ze het misschien en heb ik lekker mun huisgenoten genaaid voor een paar euro”s!”.
Vito moet dus nog 37,50 van september betalen en Florian moet nog 37,50 van oktober betalen.
Er is ook goed nieuws, want in de maand november is de huur (bijna) op tijd betaald waarvoor een pluim! Het zal immers een hele opgave zijn geweest…
Verder wil ik nog wat ander dingen onder de aandacht brengen.
Dat het meerendeel van ons het liefst in een lekker ranzig huis woont weet ik inmiddels, maar zou toch willen vragen of er met een paar dingen rekening gehouden kan worden.
Pannen en alles wat nodig is om mee te koken moet gewoon afgewassen worden nadat het gebruikt is! Ik heb geen zin meer om een ranzige aangekoekte pan uit de vaatwasser te halen om die vervolgens te moeten afwassen voordat ik kan koken. En ook de snijplank moet gewoon ten alle tijden schoon zijn anders koop je er zelf maar één.
Wat betreft het vuilnis. Dat zet ik (als ik thuis ben) sowieso altijd buiten, echter wil ik wel een vuilniszak kunnen dichtdoen. Als hij dus vol is maak je hem dicht en doe je een nieuwe zak in de vuilnisbak en dus niet er shit in blijven gooien tot hij overstroomd met ranzigheid.
Voor de rokers graag peuken gewoon in een asbak en niet op borden etc. Vito en ik ergeren ons daar kapot aan. Het is vet ranzig en neit nodg, doe het dus niet. Ook neit assen om en nabij mijn computer aub. Tis vet associaal en al die shit en stof gaat in mijn aparatuur zitten.
Als apparaten van mij worden gebruikt graag ook uitzetten. Dit gebeurd bijna nooit! De TV van Bora zetten jullie toch ook uit? Waarom dan niet mijn computer, computerboxen, DVDspeler!!! en printer?
Beter lampen ook gewoon uit. Ik ben de enige die lampen koopt voor dit huis en ze dus ook vervangt, maar heb geen zin om dat vet vaak te doen omdat julie die lampen uit luiheid maar laten branden.
Ook ben ik trouwens de enige die pleepapier haalt. Dat is op zich niet erg, maar wat wel irritant is is dat als een rol op is die gewoon blijkt hangen. Je hoeft die plee echt niet schoon te maken, want dat doe ik of Bora wel, maar doe gewoon is niet associaal.
Verder hebben we vet weinig bestek en borden (glazen zijn inmiddels geregeld). Die moeten dus na gebruik direct de afwasmachine in zodat een ander die ook kan gebruiken). Als je boven of beneden eet, primma, maar neem die shit weer mee en zet doe het in de afwasmachine en niét in de zink.
Helaas ben ik ook één van de weinige die bier haalt. Als je zelf niet drinkt primma, maar als er vrienden van de langskomen geef ze dan bier van jezelf en niet van mij. Ik loop elke dag met kratten bier te sjouwen. Gisteren wederom een vers krat gehaald zodat ik “s avonds een koud biertje kan drinken en vrienden die langskomen een paar kan aanbieden. Nu blijkt dat bijna de helft is opgezopen terwijl ik er niet eens was!
WEES GODVERDOMME NIET ZO ASSOCIAAL EN KOOP JE EIGEN BIER!!! IK HEB TOCH NIET MET PAUPERS TE MAKEN HIER?!
Ik kan er gewoon niet over uit hoe associaal sommigen zijn. Dat je laks en lui bent kan ik nog hebben, maar aan associale mensen heb ik echt een teringhekel.
Je doet maar met deze mail wat jezelf wilt, ik merk het snel genoeg…
 
Gr. Nasty
 
Ps. Hieronder de bierprijzen waarvan jullie kennelijk niet op de hoogte zijn. Een krat bier kost je soms maar 7 euro (een heel krat!). Je moet hem alleen wel zelf naar de Singel dragen (wat natuurlijk erg veel moeite kost…).
 
Heineken 8,89
Grolsch 8,79
Amstel 8,79
Dommelsch 8,89
3 Reacties
  1. smokum 16 jaar geleden

    waar is die tijd gebleven ; nog geen 9 ekkies voor een kratje !!

  2. Parcifal 16 jaar geleden

    Is dit niet uit de tijd dat Florian zo’n ontzettende PAUPER was… gelukkig is het nu ietsje minder…

  3. Erik 16 jaar geleden

    Haha, dit is zware literatuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?