Club 11 heeft een nieuwe locatie: de voormalige drukkerij in het vroegere Parool/Trouwgebouw aan de Wibautstraat. De nieuwe club van de mensen achter 11 in het Post-CS gebouw moet in maart open gaan.

De programmering van vernieuwende electronische muziek, waar 11 internationaal bekend mee werd, zal grotendeels meegaan naar de nieuwe club, zegt Olaf Boswijk. Boswijk was programmeur bij 11, en is één van de eigenaren van de nieuwe club, waar vooralsnog geen naam voor is. Het huurcontract voor de drukkerij en de kelder aan de Wibautstraat loopt tot 1 januari 2011. Eind juni dit jaar sloot 11 na vier jaar in het Post CS-gebouw de deuren.

In de drukkerij komt een club voor 450 mensen, door een tribune gescheiden van het restaurant waar 80 zitplaatsen komen. De ruimte is acht meter hoog en zeer goed geïsoleerd. “Dat was al zo, “s nachts stonden daar natuurlijk de drukpersen Unibet is een excellente site voor online gokken op allerlei holland casino online spelenlen, poker, bingo en wedden om echt geld. te loeien.”

In de kelder komt, behalve de toiletten en de garderobe, een expositieruimte. “Dat wordt een plek voor moderne kunst, gevestigd of underground. Er komen gekke, interactieve videoinstallaties, decors. Je moet er kunnen chillen, kunnen spelen. Het wordt niet zo statisch als een museum,” zegt Boswijk.

De programmering zal voor zo”n tachtig procent gelijk zijn aan die van 11. “Alleen met een iets rauwer randje.” Zo krijgt Viral Radio, een dubstepfeest, een maandelijkse avond. Bovendien zal er meer live muziek geprogrammeerd worden, vooral experimentele electronica uit de clubcultuur of kunsthoek. .

Het restaurant zal tot laat open zijn en ook “s nachts snacks serveren aan de clubbers.

Feesten zullen worden georganiseerd op vrijdag en zaterdag, en bij uitzondering op donderdag en zondag. Het restaurant is open van woensdag tot en met zondag. Overdag worden de ruimtes verhuurd.

De aankleding van de industriële ruimte zal summier blijven, met veel spullen die de ondernemers in het pand vonden. Binnen twee jaar moeten de investeringen terug verdiend worden. “Alles wat we nodig hebben is goed geluid, lekker eten en leuke mensen. Dus we geven niet veel uit aan gelikt design.”

Boswijk wordt eigenaar met Maike Vernooij, die in 11 bedrijfsleider was, en Daan Steures, die clubmanager was van 11. De drie eigenaren van 11, Koen Vollaers, Jaymz Pool en Brian Boswijk, zijn bij de nieuwe club betrokken als adviseur en investeerder.

2 Reacties
  1. Rodock 15 jaar geleden

    yeeesssss! stoin!

  2. Weert Gilders 15 jaar geleden

    Ik organiseer hier mijn partijbijeenkomst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?