Het moest gewoon gebeuren! Een nieuwe website… Het content veld van de oude was veel te klein en het o zo grote archief was niet meer te raadplegen (althans niet aan de voorkant). Probleem was alleen dat de oude site een hele provisorische database had. Het was dus bijna niet te doen om alles over te hevelen… Nu is het dan deels toch gelukt! Niet alles werkt en de reacties zijn voorlopig ook nog niet te raadplegen. Er moet nog het e.e.a. worden ingesteld maar uiteindelijk werkt dit beter. Er zijn veel WordPress plugins zoals Youtube, Galleries, Music, etc. etc….

Soon more info!!! Hij is dus nog under construction….

6 Reacties
 1. Koala 16 jaar geleden

  Stoinnnnneegoed

 2. Nelsan 16 jaar geleden

  Yes!!! ff wennen, maar ik vind hem nu al steengoed.. Direct beginnen op de page, waar het toe doet.. een echte weblog.. Hulde.. Ben benieuwd wat er allemaal nog gaat veranderen. En dat verplicht email invullen, kun je wat mij betreft weglaten, aangezien toch niemand een serieus adres invult!! Nou goed & Steengoed!

 3. Jasper 16 jaar geleden

  Test of ie het doet onzer admin approval….

 4. Poepslet 16 jaar geleden

  fijn zeg…

 5. smokum 16 jaar geleden

  …pfff..
  wordt mij allemaal een bietje te veel de nieuwe GS,
  k snap d’r nix meer van .
  ben ff een weekie weg,
  tot volgend weekend.

 6. huh? 15 jaar geleden

  Is het al weekend dan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?