Na het succes van de vorige edities presenteren Cafe Diep, The Rendez-Vous en Fullcolor nu voor de tweede maal de wintereditie van DE NACHTSPELEN De spelen zullen gaan plaatsvinden op 18 oktober in de Westerunie en de Westerliefde (op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam). Twee enorme ruimtes om je te buiten te gaan aan allerlei gekke winterse spelen. Met in de enze zaal allerlei bands en in de andere een rits aan dj’s. Daarnaast natuurlijk weer een extra late sluitingstijd! M.a.w. géén excuus om thuis op de bank te blijven liggen!

Klik HIER voor alle info.

Een Team moet minimaal 6 personen hebben en iedereen moet er het zelfde uit zien. Erich zal zich ontfermen over het bedenken van de outfits. Er moet nog een teamnaam bedacht worden… inschrijven kan onder extra infoInschrijven hieronder graag

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?