Het is allang geen verrassing meer, het legendarische Time Warp gaat jaarlijks in Nederland plaatsvinden! Het bekendste technofeest van Duitsland bezoekt op 29 november de Maassilo in Rotterdam en doet dit ook meteen goed. De deuren gaan open om 20.00 uur en voor een select gezelschap wordt de laatste plaat om 12.00 uur gedraaid. Er ligt dus ruim 16 uur techno in het verschiet voor wie er vroeg bij is.

Met nog een dikke twee maanden te gaan wijst alles erop dat Time Warp een daverend succes gaat worden. Aan de line-up wordt nu de laatste hand gelegd om in de vijf zalen een zo zorgvuldig mogelijke balans aan te brengen. Met dertig artiesten uit zeven verschillende landen is het een internationaal gezelschap geworden dat garant staat voor een geweldige nacht. Meest opvallende boeking is ongetwijfeld die van de Franse grootheid en Mojo paradepaardje Laurent Garnier, die eindelijk weer in Nederland te zien is op een groot technofeest. Ook Karotte zal zich op bijzondere wijze manifesteren en met dikke sets van Marco Carola en Ben Sims weet je dat de avond sowieso goed gaat komen. Verder zijn The Disco Boys en Moonbootica echte Duitse acts die bij de Oosterburen al jaren tot de absolute top behoren.

Maar Time Warp – dat in Nederland in samenwerking met Hihat/Evotions (bekend van Cocoon NYE en A Day at the Park) georganiseerd wordt – geeft in Nederland niet alleen aandacht aan grote namen, er is bij de selectie van artiesten ook goed gekeken naar het Nederlandse karakter. Toppers in spé als Rauwkost en Loops en reeds gearriveerde helden als Remy, Joris Voorn, Benny Rodrigues, Darko Esser en Warren Fellow krijgen op Time Warp Rotterdam hun plek. Een opvallende rol is verder weggelegd voor internationaal talent waarvan de organisatie denkt dat een grote toekomst in het verschiet ligt. Artiesten als Ilario Alicante, Raresh, Rhadoo, Pedro, Federico Molinari en Johnny D zullen steeds vaker de grote stages van de internationale feesten en festivals kleuren de komende jaren.
Wat de precieze zaalindeling wordt en de bijbehorende tijden blijft nog even in het midden. Maar de volgende artiesten zijn in elk geval dus nu bevestigd.

Laurent Garnier (FR) – Marco Carola (IT) – Karotte (DE) – Ben Sims (UK) – The Disco Boys (DE) – Moonbootica (DE) – Raresh, Rhadoo, Pedro (ARPIAR-DJ’set) (ROE) – Johnny D-live (DE) – Remy – Rauwkost live – Darko Esser – Benny Rodrigues – Warren Fellow – Miss Monica – Joris Voorn live – Federico Molinari (DE) – Loops live – Wesdex – Dimzen vs Johanna Mercker – Phonopunk – Two_Em vs El Locco (DE) – Bo, Nijs & hun denkbeeldige vriendje – Sandeep – Oliver Weiter – Ilario Alicante

Let op! Aangezien op 1 oktober wordt besloten of de Maassilo vrije sluitingstijden krijgt maar we daar niet op kunnen wachten is besloten dat in elk geval in Factory 10 na 07.00 uur wordt doorgefeest. Van 07.00 tot 12.00 staan hier erkende afterkoningen. Het spreekt voor zich dat deze voortkomen uit de line-up die ’s nachts al in de Maassilo heeft gedraaid. Vanwege de beperkte capaciteit van Factory 10 zijn kaarten waarbij tot 12.00 uur kan worden doorgegaan alleen voor de vroege vogels beschikbaar. De eerste 1000 verkochte kaarten zullen daarom ook geldig zijn voor Factory van 07.00 tot 12.00 uur. Wie snel is hoeft dus niets te missen. Aan deze kaarten zijn geen extra kosten verbonden.

Kaarten voor Time Warp Rotterdam zijn nu verkrijgbaar online via www.evotions.nl/paylogic.html en kosten 35 euro ex fee. Tevens zijn kaarten in de verkoop bij alle Primera winkels. Meer informatie zal de komende tijd te vinden zijn op www.time-warp.de.

Bron Partyscene

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?