As. zondag middag Tunnelfest!!!
Van 12:00 uur tot 17:00 uur
Het was volle bak, vorig jaar onder Centraal Station Leiden, tijdens de eerste editie van Tunnelfest. Op zondag 21 september belooft een gloednieuwe editie dit feest te overtreffen met een nog indrukwekkender locatie. Ditmaal verhuist het feest naar Amsterdam, waar de Torontotunnel (een brede vierbaans autoweg onder kruispunt Weesperplein-Mauritskade) de plek zal zijn voor een uniek en legaal ondergronds feest. Aanwezige dj?s zijn Carlos Valdes, James Nidecker, Dan Higher, Nick Ryder en Tomaschek, vergezeld door een milieuvriendelijke vj Bl0m5t3r en een hoop frisse, zuurstofrijke lucht.

Velen zullen het weten, tunnels zijn de ideale plek voor een feest. Dat ontdekte ook Daniel Tomaschek, die de autovrije zondag vorig jaar aangreep om met party-organisatie Lovin L”ectro een uniek Tunnelfest in Play Roulette casino It is unknown what the reasons were for the biased wheel that Walters and his team had found or if this wheel ever remained in circulation after the event. Leiden neer te zetten. Al snel was een volledige fietstunnel onder het Centraal Station gevuld met partypubliek, dansend op muziek van ondermeer dj”s Darko Esser, Chip & Dale en Arter. "Volgens mij stonden er 1500 man los te gaan", lacht Tomaschek. "Blijkbaar vinden mensen het nog steeds leuk om op dit soort plekken een feest te bouwen."

En zo bedacht de organisator voor dit jaar een nog uniekere locatie: de Torontotunnel in Amsterdam. Deze doorgaans drukke vierbaans autoweg is op zondag 21 september totaal verlaten, een perfecte plek om een feest neer te zetten. "Dit wordt een Tunnelfest in overtreffende trap", aldus Tomaschek, die belooft dat er veelal degelijke electro / minimal / techno door de tunnel zal galmen.

Plus een hoop frisse lucht. De boodschap van de autovrije zondag draait natuurlijk om het milieu, bij Lovin L”ectro wordt daar niet aan voorbij gegaan. Tijdens het Tunnelfest zal er voortdurend frisse, zuurstofrijke lucht de tunnel in worden geblazen. Ondertussen vertonen vj”s de mooiste plekjes van onze planeet in een tunnel waar normaal uitlaatgassen domineren, beleven bezoekers nu een ultiem fris ondergronds dansfeest!


6 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?