FRANK Beach & Modefabriek @ Strand-Zuid
Vrijdag 25 & zondag 27 juli 2008

Komend weekend zijn er 2 van de spaarzame feestjes op Strand-Zuid.

Vrijdag 25 juli : FRANK Beach

Zondag 27 juli :Modefabriek Openings Feest

Beide feestjes zijn de moeite van het bezoeken waard, toegang is gratis.
Bij mooi weer varen we massaal uit, bij slecht weer blijven we massaal thuis …

check extra info voor extra info

bericht geplaatst door : smokumVrijdag 25 juli is het weer zover en heten we jullie van harte welkom in Strand Zuid / Amsterdam, de tweede editie van FRANKBEACH. Wederom een editie vol heerlijke muziek, dito drankjes en veel sfeer.

Genieten van een heerlijke Chardonnay of Rosé of, Php Aide om het feestelijk te maken, een Sparkling Chardonnay/Pinot Noir of Sparkling Rosé in de openlucht. Voor de vroege bezoekers zal er een heerlijk glas Jacob’s Creek Sparkling Rosé klaar staan. Cheers!

Speciaal voor deze zomerse editie kun je genieten van een speciale BBQ arrangement met een glas Jacob’s Creek Sparkling voor euro 27,50. Om op tijd te reserveren voor deze BBQ kun je uiterlijk reserveren tot en met woensdag 23 juli tel nr. 020-544 59 70.

Muzikaal natuurlijk onze vaste DJ Cuzco.

Tot vrijdag!

You’re welcome,

FRANK

Wanneer: vrijdag 25 juli
Voor wie: vanaf 25 jaar (bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden)
Prijs: 0, – euro maar kom op tijd want vol = vol.
Waar: Strand Zuid, RAI Amsterdam, Europaplein 22, AMSTERDAM,
Hoe laat: 17.00 – 23.00 uur

GLOSSY NIGHT

In samenwerking met The Glossy World (Sanoma Uitgevers) organiseert modefabriek een glamorous get-together op Strand Zuid. Als afsluiting van de eerste beursdag komt de crème de la crème van de modewereld op zondagavond 27 juli bijeen voor een party met internationale allure. De indrukwekkende line-up voor deze spetterende avond bestaat uit performances van o.a. DJ De La Sarge (Kraak & Smaak), The Flexican, Ken Sender, Few Kids on the Block en Ruby Wax & Missing Links.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?