Wie van de Goldenspoon schrijft zich in?
Gumball 3000 heeft aangekondigd de data en route van de Gumball 2008 Rally. Zoals verwacht, de toegangsprijs voor Gumball 2008 blijft op een ongelooflijke 120.000 dollar per team, de Gumball 2008 start zal in augustus 2008 en zal lopen van San Fransisco naar Beijing . Gumball 3000 also announced a new 2008 Gumball Rally website to be launched on april 1st (has to be a joke!) aimed at user generated content. Gumball 3000 kondigde ook een nieuwe 2008 Gumball Rally website worden gelanceerd op 1 april (is een grap!) Gericht op user generated content. Our guess is that it will be ruled after communist Chinese model with plenty of censorship like we have experienced first hand last year. Onze schatting is dat het zal worden na de communistische Chinese model met veel censuur zoals we hebben meegemaakt eerste hand vorig jaar. But you can always post your Gumball 2008 photos and videos in our ‘uncensored’ Gumball 3000 forum . Maar u kunt altijd uw post Gumball 2008 foto’s en video’s in onze ‘ongecensureerde’ Gumball 3000 forum.

Gumball 2008 press release from Max Gumball 2008 persbericht van Max
19th February 2008 19 februari 2008

The dates and route of the “10th Anniversary” Gumball 3000 Rally are officially announced. De data en de route van de "10th Anniversary" Gumball Rally 3000 officieel aangekondigd.

The Gumball 2008 will take place in August this year starting in San Francisco and finishing 8 days later in China at the Beijing Olympics. De Gumball 2008 zal plaatsvinden in augustus van dit jaar, te beginnen in San Francisco en afwerking 8 dagen later in China op de Olympische Spelen in Beijing. Dates of the rally are August 9th-16th 2008. Data van de rally zijn 9 tot 16 augustus 2008.

Being the 10th anniversary this route is nothing short of spectacular, and ground breaking to say the least! Omdat het de 10e verjaardag van deze route is niets minder dan spectaculair en baanbrekend op zijn zachtst gezegd! Setting off from San Francisco, the Gumball 2008 route incorporates Los Angeles, San Diego and Las Vegas, with checkpoints each day and VIP parties each night. Het vertrek uit San Francisco, de Gumball 2008 route omvat Los Angeles, San Diego en Las Vegas, met controleposten elke dag en elke nacht VIP partijen. From Las Vegas all 120 vehicles (low-riders to supercars) will be flown on 3 of the worlds largest Antonov Cargo Planes to Nanjing, China; and all participants will get to experience an unprecedented 1 night in North Korea as part of a global ‘friendship’ initiative, getting to watch the Mass Games (their version of the Olympics) en route to rejoin their cars in Nanjing. Van Las Vegas alle 120 voertuigen (low-riders te supercars) zal worden gevlogen op 3 van ‘s werelds grootste Antonov Cargo Planes te Nanjing, China, en alle deelnemers krijgen een ongekende ervaring om 1 nacht in Noord-Korea als onderdeel van een wereldwijde’ Vriendschap "-initiatief, om te kijken naar de Mass Games (hun versie van de Olympische Spelen) en route weer naar hun auto’s in Nanjing. From Nanjing the Gumball 2008 route heads north to Shanghai and then Xuzhou, before crossing the Gumball 2008 finish line in Beijing during the Olympic Games. Van Nanjing de Gumball 2008 route hoofden noord naar Shanghai en vervolgens Xuzhou, voor het overschrijden van de Gumball 2008 finish in Peking tijdens de Olympische Spelen.

15 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?