Dit jaar pakt CHemistry nog grootser uit tijdens Koninginnedag: niet alleen op 30 april maar ook op Koninginnenacht wordt het Amsterdamse Amstelveld gerockt. Dinsdagavond 29 april (Koninginnenacht) is er een speciale outdoor live editie van Rekord3r en op woensdag 30 april is er een ouderwetse CHemistry Queensday zoals je die gewend bent.

Dinsdagavond 29 april vindt een speciale open air live-editie plaats van Rekord3r op het Amstelveld. Rekord3r brengt (minimale) funky techno in een ambiance die we in Nederland nog niet kennen. Geen rauwe muziek, maar de minimale stijlen in combinatie met de rollende techno in een vrolijk anti-industrieel jasje. Het feest is binnen een jaar tijd uitgegroeid tot een rondreizend circus dat meerdere Hollandse steden met succes aandoet. Funky, vrolijk, vrouwvriendelijk, gericht op het totaalpakket en niet alleen op muziek is het een welkome aanwinst in clubland. Deze artiesten halen ’s avonds tussen 19.00 – 01.00 alles live uit de kast deze Koninginnenacht:

Amsterdam Assholes (Sandrien & Wouter Hisschemoller) (Dualblock, earthbookings)
ZoëXenia (Connaisseur, earthbookings)
Rauwkost (Voltt)
Pitto (Awakenings)
Jerome (Outland Records, Alter Music)
Mark August (Innervissions, Connaisseur)
Wouter de Moor vs Phonopunk (Rekorder)

Na je (korte) nachtrust kun je 30 april uiteraard weer verder feesten op het Amstelveld met CHemistry. Na een uitverkocht huis in Paradiso op 15 maart met een ouderwets goede sfeer en knallende sets van Jerome Sydenham en Green Velvet kan je op Koninginnedag in de buitenlucht genieten van dezelfde uitbundigheid. De onderstaande dj’s zullen achter de decks plaatsnemen:

Jaziah
Melon
Victor Coral
Sven & Tettero
Brian S.
Marcello
Juan Sanchez
and more!

Al een aantal jaar is het Amstelveld voor Koninginnedag en Gay Pride events vaste stek voor CHemistry. Het Amstelveld ligt midden in het centrum van Amsterdam, maar is soms toch nog lastig te vinden. Het plein ligt aan de Prinsengracht ter hoogte van de Utrechtsestraat. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het Rembrandtplein en ook het Leidseplein is niet ver hier vandaan. Vanaf het Centraal Station is het Amstelveld ook makkelijk te voet te bereiken.

Rekorder Live en CHemistry Queensday zijn voor iedereen met een goed humeur, een zooi dansvermogen en een flinke dosis energie vrij toegankelijk. Chemistry zorgt voor het geluid, goed weer en voor een mooie herinnering aan Q-day 2008!

Dinsdag 29 en woensdag 30 april: Rekord3r Live (Koninginnenacht) en CHemistry Queensday @ Amstelveld
Line-up dinsdag 29 april: Amsterdam Assholes (Sandrien & Wouter Hisschemoller), Zoë Xenia, Rauwkost, Pitto, Jerome, Mark August, Wouter de Moor vs Phonopunk
Line-up woensdag 30 april: Jaziah, Melon, Victor Coral, Sven & Tettero, Brian S., Marcello en Juan Sanchez & more
Locatie: Amstelveld (Bij kruising Utrechtsestraat / Prinsengracht), Amsterdam
Tijd: Dinsdag: 19.00-01.00, woensdag hele dag
Prijs: Gratis!
Organisatie: CHemistry
Voorverkoop info: nvt

5 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?