28 juni gaat 11 definitief dicht.

De reactie van 11:

“Met enige trots kijken wij terug op een zeer bijzondere periode van ons gezamenlijk leven hier op de 11e van Post CS. Begonnen als de “restaurant facilliteit van het Stedelijk” is 11 in korte tijd uitgegroeid tot de grootste ontdekking en katalysator van het Post CS gebouw, met een voor Amsterdam ongekend internationale uitstraling, een unieke kaleidoscoop aan activiteiten op het gebied van nieuwe elektronische muziek, video, hedendaagse kunst, cultuur en goed eten. Ruim 1 miljoen bezoekers ontdekten de weg naar boven. Het was teveel, te divers en te heftig om hier allemaal op te sommen- bovendien lijkt het mooiste nog te komen- dus zullen we ons hier verder beperken tot de aankondiging dat het einde nabij is: 11 zal na de allerlaatste nacht op zaterdag 28 juni bij zonsopgang haar deuren definitief sluiten.”

Anyway, vanavond gaat er een kleine delegatie naar de 11:

STATIC

– Martin Buttrich
– Loco Dice
– Bart Skils

5 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?