De Rauw ploeg staat alweer te trappelen van ongeduld om het reguliere knalfeest-weekend Rauw van start te laten gaan. En met een goede reden, de line up is te gek dit keer en staat in het teken van oorlog en liefde, het is immers bijna Valentijnsdag. Naast de zwaar besnorde doch fijnbesnaarde resident dj en gastheer Joost van Bellen staan er twee zwaar verliefde en ultra coole koppels klaar om het dak er in beide zalen vanaf te krijgen.

Allereerst een van ’s werelds top producers Christopher Just die in het
ecente verleden scoorde met Rauw hits als Popper en Chicks On Speed’s “We Don’t Play Guitars”. De Weense dj remixte ook een groot aantal top artiesten zoals Divine, DJ Rush, Yello, Pulp en zelfs Johann Strauss! Hij komt naar Rauw om in een korte set de sterren van de hemel af te draaien en om zijn grote liefde en muse Mel Merio te introduceren. Mel Merio is behalve een zeer succesvol televisie presentatrice in Oostenrijk, Duitsland en zelfs de USA, begonnen aan een carrière als popzangeresje en heeft meteen een mega dance hit aan haar spannende broek hangen. Samen met Christopher maakte ze de cover van de Pet Shop Boys hit Domino Dancing onder de titel Domino Rocks. Een beest van een nummer dat met recht een
van de Rauw anthems genoemd mag worden: “All Day, All Day, Watch
Them All Fall Down, Domino Dancing!”.

Het andere gast koppel van Rauw deze keer is dj Tommie Sunshine, de man achter de vetste Amerikaanse Rock & Rave sound en zijn muse en New Yorkse club coryfee Daniela. Samen vergelijken ze zichzelf het liefst met Jane Birkin en Serge Gainsbourg of John Lennon en Yoko Ono, die allen met liefde en dikke seks de wereld wilden veranderen. Tommie maakt veel waar in bed, maar misschien nog wel meer met zijn zeer succesvolle remixes voor de dansvloer van onder andere Fischerspooner, the Yeah Yeah Yeah’s en the Gossip. Bovendien is meneer Sunshine verantwoordelijk voor de grootste successen van Felix Da Housecat, zo schreef hij Rocket Ride en Silver Screen. Tommie Sunshine ken je misschien ook wel uit de Junkie XL videoclip die van Bellen en vj 00Kaap maakten in Brooklyn; hij is dat geweldige figuur die lijkt op iets tussen de kerstman, een blinde grobbebol en de zanger van ZZTop. Hij is ervan overtuigd dat het ergste wat de wereld overkomen is de laatste tijd nog steeds in het Witte Huis woont in Washington en voert daartegen een oorlog met zijn muziek, dat het beste omschreven kan worden als Armageddon Fidget Rave. Het einde van de wereld in de vorm van de hipste en meest opzwepende muziek van het moment, zandzakken voor de deur dus.

Zolang de voorraad strekt nog gratis buttons bij elk kaartje, de geweldige T-Shirts zijn er ook nog, de hoogste kwaliteit voor de prijs van € 20.-, alleen tijdens Rauw te koop! In Amsterdam wordt Rauw visueel ondersteund door sleazy gogo’s uit de kast van Mar-vellous, in Utrecht gaan Rauw tekeer met het video spektakel van Jpech.

RAUW AMSTERDAM Vrijdag 8 februari Melkweg Lijnbaansgracht 234
Amsterdam
Dj’s: Tommie Sunshine (NYC/USA), Christopher Just (Vienna/Au), Joost
van Bellen. Live: Mel Merio (Vienna/Au). Vj: 00KAAP
23.00u-05.00u. Tickets €15.- ex. vvk kosten + lidm. Vvk: o.a. Zipper
Huidenstraat 7, Concerto Utrechtsestraat, 52-60. Check www. melkweg.nl
voor meer vvk info

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?