Na zichzelf jarenlang bloot te hebben gesteld aan het vrouwelijk schoon bij zijn dj-sets, is de Duitse techno-papa Sven Väth toch eindelijk in het huwelijksbootje gestapt. Sven en handschoenenontwerpster Nina Peter hebben elkaar in Thailand het ja-woord gegeven. Het paar heeft dat gedaan tijdens een Boedhistische ceremonie. “Sven interesseert zich al jaren voor de Boedhistische cultuur en reist regelmatig naar Azië,” zo laat zijn woordvoerder weten. Onder de aanwezige gasten was onder meer Richie Hawtin.

Helemaal officieel is het overigens nog niet. Dit voorjaar vindt de officiële bruiloft van de 43-jarige dj en de 30-jarige ontwerpster plaats in Wenen. De twee zullen hun wittebroodsweken ook in Thailand doorbrengen, omdat Sven daar dan begint met zijn wereldtournee. Sven en Nina zijn al enkele jaren een paar. Sven heeft zelf ook nog een 18-jarige dochter.

Check ook www.cocoon.net en www.ninapeter.com.

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?