Er gaat een gevaarlijk virus de rond onder de GS-ers hetgeen zich verspreid via MSN… De BUL is als eerste gehit. Albert verstuurd zonder dat ie het weet een ingepakt MS-DOS bestand en spreekt je aan met "This guy look really like you". Als je dat toch doet ben je direct de lul. De foto die je dan te zien krijgt kun je vinden onder extra info… Maar nogmaals: NIET ACCEPTEREN!!! [img]http://www.goldenspoon.nl/news/upload/uploads/virus_by_migili.jpg[/img]

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?