Ik heb iig kaarten voor het onderstaande in BG komende zaterdag .

Na zomerse avonturen in de kelders van een groot flatgebouw aan de ringweg en in een feesttent op het 10 jarig Meubel Stukken festival waar de haringen uit de grond sprongen van opwinding is Club Filth eindelijk weer in vol ornaat terug in het centrum van Amsterdam. En het belooft een knalfuif te gaan worden, de creatieve ploegen van Gsus en Meubel Stukken gooien dan ook alles in strijd om het een onvergetelijk feest te maken.

De begane grond van het grijze betonnen pand naast het Centraal Station wordt omgetoverd in een psychedelisch pretpark vol van Texaanse en Indiase folklore die ruimte biedt aan een bizarre bruiloft van verschillende stijlen muziek en vooral een hoop lol. Van heilige Indiase rodeokoeien tot bruiloftstaart gooien, van live Hindi winterschilderwerk tot een heuse Las Vegas Weddingchapel waar je de hele nacht kosteloos kan trouwen met wie of wat je maar wilt.
De muziek is afwisselend als vanouds, van hiphop tot de nieuwste fidget house (wat is dat nou weer?!), van ruige stoere electro tot gitaarherrie en Indiase en Country & Western uitstapjes van onder andere Dolly Parton met een flinke beat en M.I.A.’s Jimmy (check die meid op youtube!). DJ’s zijn de rebelse Club Filth en Bollywood sterretjes Wannabeastar en Miss Bhave, gevolgd door een super afwisselende set van de edelachtbare Swami Mr.Wix en de grote sheriff ster Laidback Luke, de man die natuurlijk sneller draait dan zijn schaduw. Ceremonie meester op deze buitenissige bruiloftspartij is MC Lyrical Tie, live staan onder andere het Nederlandse en ozo coole hiphop duo theFringe (dus zonder spatie!) op het toneel. Er is geen strikte dresscode, maar Club Filth zou het prima vinden als je country & western kan gaan combineren met het kleurrijke klatergoud van India. Verder goed nieuws: Club Filth is wat euros omlaag gegaan in de prijs en er zijn buiten de vele voorverkoop adressen door de randstad heen ook on line kaarten te koop.
Tot slot kun je na het succes van de eerste editie van de Club Filth Kast, ook deze keer weer je meest intieme gedachten delen met de camera.
www.club-filth.com/kast

CLUB FILTH Texas Delhi Wedding
Zaterdag 24 november BG, Oosterdokskade 3-5 Amsterdam
Dj’s: Laid Back Luke, Wannabeastar & Miss B-have, Mr. Wix
Live: TheFringe, Mc Lyrical Tie
23.00- till late. Tickets: €20.- ex presale, €24,- aan de deur
Online via www.meubelstukken.nl
Zipper Huidenstraat 7 Amsterdam,Concerto Utrechtsestraat 52-60 Amsterdam
Heavens Playground:Magna Plaza Amsterdam,Westerstraat 158 Amsterdam
Grote Markt 2 Den Haag, Oude Binnenweg 65 Rotterdam, Grote Houtstraat 157 Haarlem

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?