Liefhebbers kunnen zich eerst aansluiten bij de afgevaardigden die zich naar het stedelijkmuseum, danwel een dependance van het stedelijkmuseum zullen begeven om aldaar de tentoonstelling in rust te bezichtigen, alvorens zich naar het feest in WesterUnie gelegen te Wester park te verplaatsen, alwaar een gezellig samen zijn georganiseerd is door Veel Meubelstukken waar de bezoekers onder het genot van een snoifje en een drankje kunnen napraten over het Roemruchte verleden van Andy Warhol en de zijnen… Amen

5 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?