Voor iedereen die Amsterdam een warm hart toedraagt:

Amsterdam, ooit het centrum van de wereld. Waar Rembrandt zijn roem vergaarde, Michiel de Ruyter zijn reizen begon, de grote schrijver Descartes zijn beste werk schreef en waar na Parijs als tweede stad op de wereld stadsverlichting werd aangelegd. Vooruitstrevend waren we toen. En nu… anno nu lijkt onze stad meer op een provinciedorp dan op een internationaal aansprekende metropool.

We worden als burger steeds minder serieus genomen, wat eens te meer blijkt uit de op handen zijnde schandalige maatregelen die met name Stadsdeelvoorzitter Iping voor ons en Amsterdam in petto heeft. Naast strengere sluitingstijden voor de horeca, nog minder evenementen, idioot parkeerbeleid, het opdoeken van de Wallen, verbod op extra hotels (daar waar juist grote behoefte is), verbod op shortstay appartementen, dan nu de klap op de vuurpijl: 150(!!!) terrassen die in de binnenstad moeten verdwijnen… Maar waarom in godsnaam??? Wie is daar bij gediend? Wat betekent dit dan met mooi weer, hoe moeten we dit de toeristen uitleggen, of mensen die geen tuin hebben, of bedrijven die zich hier willen vestigen en niet te vergeten de getroffen ondernemers. De mooie bruisende binnenstad wordt letterlijk lamgelegd. Hier is Iping en het stadsbestuur toch niet voor gekozen…althans niet door ons.

Wij van Comité Iping Draait Door zijn het dan ook echt helemaal zat en hopen dat u met ons deze belachelijke regelzucht een halt toe wil roepen. Een stad is een stad met al zijn verworvenheden, maar ook onhebbelijkheden. Echter, wel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer iemand naar het platteland verhuist kan hij toch ook geen verbod op mest, hanen en koeiengeloei krijgen.

Teken onderstaande petitie en steun ons in het verzet tegen het ambtelijke doordraaien. En Iping in het bijzonder. Amsterdam moet wel een beetje Amsterdam kunnen blijven. Een fantastische plek waar juist vrijheid en individueel ontwikkelen al eeuwen hoog in het vaandel staan. Daar mogen een paar politieke ego’s niets aan kunnen veranderen.

Met vriendelijke groet,
Comité Iping Draait Door

NB: dit is absoluut geen politiek gekleurd verhaal, maar ingezet door partijloze Amsterdammers die niet lijdzaam blijven toezien hoe mensen als Iping onze stad om zeep helpen. Wij hopen dat u ons steunt.

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?