O.W.A.P. viert 5-jarig bestaan @ Relpoederzone

De line-up is top. Om te beginnen haalt de organisatie Phuture naar Amsterdam. De groep uit Chicago, met onder meer DJ Pierre, vond de acid hoogst persoonlijk uit en maakte al in 1987 het bijna twaalf minuten durende nummer Acid Trax. Daarmee was de naam voor de nieuwe muziekstroming geboren en zetten de twee zich in één klap op de kaart. Daarna volgden nog We Are The Phuture en Slam, dat ook wereldhits werden. Dit jaar heeft Strictly Rhythm/Defected nog de oude hit Rise From Your Grave opnieuw uitgebracht. Hun term The Phuture Will Survive bleek waarheid en de groep zal een flink stuk housegeschiedenis brengen op OWAP. Ook Graeme Park, bekend van de legendarische club The Hacienda en de Londense acid koningin MC Kinky zijn van de partij. De Nederlandse inbreng komt van Joost Bam Bam van Bellen, Eric de Man en Remy, die terug gaan naar hun RoXY tijd.

In de kleine zaal staan RoXY pionier KC The Funkaholic, Cassie 6 en DJ Deep achter de decks. De garage zaal wordt gehost door de diva van de Nederlandse dance Miss Bunty. Meubel Stukken vraagt iedereen zoveel mogelijk fluitjes, fluor kleding, stadion toeters en smileys mee te nemen om het 5 jarig bestaan van het O.W.A.P. tot een legendarisch te maken. Kaarten kosten 30 euro in de voorverkoop en 35 euro aan de deur. Maar misschien is het dan al te laat.

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?