Dimitri gaat er (voorlopig) mee kappen. En wel per 02/09/07. Laatste set zal zijn op Meubelmeuk op 1 sep.

BRON

Zie extra info voor gehele interview..Ken uw klassiekers, ja, daarvoor moet je bij Dimitri zijn. Toch heeft de 40-jarige dj-grootheid het voorlopig even gehad met het nachtleven, vanaf 1 september hangt hij zijn koptelefoon aan de spreekwoordelijke wilgen. En zo beleefde het Solar-publiek vandaag één van de laatste sets van deze levende house-legende, Dimitri gaat terug naar de natuur, oftewel The Simple Life voor oud-dj’s.

"Ik heb ervan genoten, ook vandaag, een classics-set is altijd leuk om te doen. Dat is een verleden van me, zal altijd bij me blijven, al wil ik niet dat het actueel gaat worden. Ik wil niet zo’n classics-dj worden, een one trick pony als je wilt. Dat is trouwens niet de hoofdreden dat ik stop; ik ben nu al 23 jaar bezig in het nachtleven, ik wil gewoon even een break, weg van de muziek en alle drukte."

De Amsterdammer zegt zich voorlopig een jaar terug te willen trekken. "Daarna kijk ik wel wat er gebeurt. Of ik houd het definitief voor gezien, of ik kom terug met allemaal nieuwe muziek, een album en een vette liveshow. Ik zal in de tussentijd ook echt wel muziek blijven luisteren, maar verder geen optredens doen. Ik heb het wel even gehad, ik moet me echt opladen voor nieuwe, of andere creatieve dingen."

"Ja, dat heeft ook met mijn leeftijd te maken. Ik ben nu op een bepaald punt in mijn leven gekomen dat ik ook dingen van betekenis wil doen, iets goeds achterlaten op deze wereld. Daarom maak ik nu een haakse bocht en werk ik sinds een week als vrijwilliger op een boerderij voor zwakzinnigen. Dat bevalt me uitstekend, daar wil ik zeker mee doorgaan. Niet alleen het helpen van die mensen, maar ook het idee terug naar de natuur te gaan, ik heb echt behoefte aan meer gezonde leefomstandigheden."

Ligt het dan niet binnen de verwachting dat de dj na een jaar ‘simple life’ de verleiding niet meer kan weerstaan? "Dat wil ik echt in het midden laten, ik weet het zelf namelijk ook niet. Het enige dat vast staat is mijn laatste set, 1 september op Meubelstukken. Dan een jaartje ‘back to nature’ en dan zien we wel wat er gebeurt."

Was getekend, dj Dimitri (’84-’07), hopelijk herboren in 2008

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?