VRIJDAG 13 APRIL IN 11 AMSTERDAM: RAUW THE XXXXL EDITION!

RAUW pakt gigantisch uit deze maand, naast koninginnenacht aan het einde van de maand met de Glimmers en Boys Noize in 11, staan op het reguliere tweede weekend van de maand het neusje van de zalm op te treden en te draaien voor al jullie rauwdauwers. Op vrijdag de 13e is er zowel RAUW in Amsterdam als in Utrecht. In Utrecht maakt het deel uit van een twee daags RAUW WEEKENDER festival, in Amsterdam doen ze wat normaler, maar dan toch met een flinke schep er boven op: de XXXL EDITIE.

Maar liefst 3 dj’s van wereldklasse draaien er in 11 op de 13e april! Naast resident grise JOOST VAN BELLEN, de nieuwe Londonse ster dj JONTY SKRUFFF gevolgd door superster FELIX DA HOUSECAT. Op het toneel staan live niemand minder dan de mannen van MOTOR. Niet te missen dus.

Jonty Skrufff is de nieuwe lieveling van vele RAUW grootheden als Princess Superstar en Larry Tee. Met zijn high energy mix van hardcore elektronische sex gelardeerd met een flinke portie overstuurde gitaarversterkers en het uiterlijk van een getatoeëerde jonge David Bowie heeft Jonty tegenwoordig de gigs voor het uitzoeken in Londen. Buiten dat is hij de nieuwe ster bij Ministry Of Sound radio en is hij een vileine online dance reporter.

Motor heeft een nieuw album uit, en die is wederom super goed. Het trio is onheilspellend, donker als een maanloze nacht en vooral rete strak. Mr.Hugo, Mr.No and Mr. Black hebben het al gemeld:” this time we will leave no prisoners….” Dat beloofd wat. Een ding is zeker, Motor moet je 1x in je leven gezien hebben. WOW!

Felix Da Housecat behoeft weinig uitleg, Felix is enfant terrible, Felix is onverslaanbaar, Felix is King. Als Hendrik de 8e zelf verbruikt hij liters van de fijnste alcohol, verslindt hij bataljons vrouwen en hakt onze koppen eraf met zijn uitgekiende venijnige mixen en vooral super vette muziek. Felix heeft ook een nieuw album af, die is nog niet uit, maar for sure dat we daar een voorproefje van gaan krijgen. Het schijnt iets vernieuwends te zijn…

Vanwege de gigantische kosten van dit spektakel zijn we voor 1x genoodzaakt de deurprijs omhoog te gooien naar € 20.-, maar daarvoor krijgen jullie dus wel wat terug: een dubbelop overvol programma en een wat latere sluitingstijd!

RAUW AMSTERDAM
Vrijdag 8 april 11 Amsterdam Oosterdokskade 3-5
Dj’s: Felix Da Housecat(US), Jonty Skrufff(UK), Joost van Bellen
Live: Motor(US/UK/FR)
Vj: 00Kaap
22.30u-laat. Entree €20,- .
Voorverkoop bij: Concerto Utrechtsestraat 52-60 en Zipper Huidenstraat 7.

14 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?