De Schillenhut #2 – Er broeit iets ondergronds… talent borrelt opnieuw naar boven…

Na bijna een jaar vindt op vrijdag 9 maart 2007 eindelijk De Schillenhut deel 2 plaats. Wederom broeit er iets ondergronds, weer zal talent naar boven borrelen, en ook deze keer ondergronds in hartje Amsterdam, net als deel 1 op 26 mei 2006 onder de Bijenkorf! Deze keer in de Catacomben onder een monumentale kerk vlakbij Centraal Station, ondergrondser en vuiger vind je het niet in onze hoofdstad.

De eerste editie was een groot succes, met een zo goed als uitverkocht huis, en vele schrale schobbejakken die een uur na de officiële sluitingstijd nog stonden te springen op de beats van Platten Peter. Na maanden gezocht te hebben naar een nieuwe waardige, geschikte en underground locatie in Amsterdam is voor de Catacomben gekozen. Deze eeuwenoude kelder met gewelven leent zich uitstekend voor een ware slemppartij waar het broeit op deze schunnige avond op 9 maart.

Voor de schofterige beats zijn deze keer enkele nieuwe talenten uitgenodigd, maar ook Flow is voor de tweede keer van de partij. Deze knaap is 30 jaren jong, gaat goed geluimd als Floris door het echte leven heen, en werd op zijn achtste al gegrepen door muziek waardoor hij een brede muzieksmaak heeft ontwikkeld. Draaien deed hij reeds in Paradiso, op het strand van Bloemendaal en op veel (illegale) parties in en om Amsterdam. Deze after koning was ook medeorganisator van het beruchte Palingkraam kelderfeest in 2005 en 2006 en geeft ook onder de naam Feiern fuiven. Vorig jaar liet ‘ie samen met Sandrien horen waarom hij er dit jaar weer bij moet zijn, en deze keer doet hij een back2back set met mattie Vincenzo de Bull!

Vincent is ook al jaren lekker bezig. Op zijn wereldse weblog houdt hij je wekelijks op de hoogte van al zijn nachtelijke avonturen die het daglicht amper kunnen verdragen. In 2004 was hij de winnaar van de juryprijs van Twstd DJ Contest finale, en daarna hij al achter de decks gespot op o.a. het Free Your Mind festival, Rockit Open Air en Dance Valley. Maar ook op kleine feestjes is hij een graag geziene gast, zowel als dj als bezoeker.

Verder komt Herr Arter een plaatje opzetten. Mister Putsch stond in 2003 al in de Mazzo te spinnen, is resident bij Stalker in Haarlem, is keihard Electronation aanhanger en ook bij het Awakenings Festival en 5 Days Off was ‘ie te gast. En zelfs in het buitenland is hij te vinden achter de stalen wielen: Soundplanet in Kiev, VCF te Berlijn, Cafe d’Anvers in Antwerpen en Ministry of Sound & Turnmills in Londen. En net als de organisatie van De Schillenhut zet Herr Arter zich ook dit jaar in om leuke no-nonsense feestjes in speciale locaties te organiseren. Waarachtig een nobel streven van deze knallende knakker!

Als laatste is Noelie uitgenodigd. Deze Afrikaanse nummer één progressive minimal dj is een verhaal apart. Zij werd schreeuwlelijk geboren als Nelleke, maar dit beviel haar niet echt. De Schillenhut is nu zijn eerste officiële optreden in Europa, als man welteverstaan. Om dit fenomeen te aanschouwen dien je vroeg te komen, want de organisatie gunt deze nieuwbakken vent uiteraard zijn stekkie achter de decks, maar zet hem voor de zekerheid wel als eerste neer op deze avond. We zijn wel goed maar niet gek.

Kortom, het wordt weer een schillig avondje met veel gajes en schorriemorrie op de dansvloer. Ook een zeer speciale gast wordt nog verwacht. En dit allemaal voor een luttele 8 euro. En voor de echte armoedzaaiers onder ons: mocht je 1 van de flyers weten op te duiken: kleur hem zo netjes en origineel mogelijk (binnen de lijntjes!) in en je maakt kans op gratis entree!

De Schillenhut #2
Vrijdag 9 maart 2007
Catacomben
Haarlemmerstraat 124c | 1013 EX Amsterdam
22.00-04.00 (deur sluit om 00.00 dus weest op tijd!)
Entree: 8,- (alleen deurverkoop)
www.catacombstudio.nl
www.deschillenhut.nl
www.deschillenhut.hyves.nl

Komt allen
VOOR 00.00 UUR BINNEN ZIJN DAN GAAT DEUR DICHT IVM GELUIDSOVERLAST!
nb: wil je de flyer van dichtbij bekijken, druk op extra info…[img]http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto=LMAH4DAR[/img]
[img]http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto=PWRBENYK[/img]

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?