DIG DEEPER – Danny Howells 5 hrs solo! 16 FEBRUARI
Published: 05.02.2007

“Deepsexyfuturistictechfunkhouse” from Danny Howells op vrijdag 16 februari in Panama*! De man van de ondertussen legendarische geworden 10 uur durende marathon sets @ Arc New York komt op vrijdag 16 februari Panama* weer binnenste buiten keren. DIG DEEPER is een club avond waarmee Mister Howells verschillende clubs in binnen en buitenland aantreedt. Panama* heeft de eer om op vrijdag 16 februari zijn resident Danny Howells wederom te mogen verwelkomen met een maar liefst 5 uur durende solo-set!

kaartjes in voorverkoop 13 e

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?