MANIFESTO VOORVERKOOP STRENGE REGELS!


Even serieus voor de december gekte los barst! Nu de burelen van Veel Meubel Stukken, Wink en Paradiso worden plat gebeld over de kaarten van Manifesto van aanstaande 27e december hebben we besloten wat fikse regels aan de voorverkoop te verbinden om zwarte handel en ander onverlaats uit de weg te gaan. Hou je hart vast want ze zijn niet voor de poes. De peper dure kaarten (?65.-) zijn vanaf deze zaterdag 2 december alleen te verkrijgen op vertoon van de uitnodiging. De uitnodiging wordt alleen verstuurd per post naar het Wink! en Veel Meubel Stukken post bestand, nieuwe adressen werden vanaf vorige week niet meer toegevoegd. Verder kan je per uitnodiging een maximum van 4 kaarten kopen.

Mocht het niet meteen uitverkocht zijn, dan gaan vanaf 7 december de rest van de kaarten over de plank, zonder uitnodiging te kopen dit keer. De voorverkoop adressen worden ook dan pas per nieuwsbrief bekend gemaakt. Om verder zuur geroddel over de prijsverhoging uit de weg te gaan nog het volgende: de prijsverhoging van Manifesto is ingesteld om vooral nog meer dan anders te investeren in decors en programma en omdat we dit keer eindelijk iets willen verdienen (een vies woord misschien, maar toch… en raar maar waar, spendeerden we bijkans alles wat er binnen kwam…). Aan jullie de keus, aan ons de plicht om het elke cent waard te maken.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?