Club Filth gaat door! Niet op de Stubnitz, want die gaat door omstandigheden later open dan gepland. Maar Filth zou Filth niet zijn als we ons daardoor laten afschrikken. Dus, zaterdag 23 September heeft Filth de primeur op een nieuwe nog betere locatie! Het rauwe, industriele restaurant ‘Hotel de Goudfazant’ in Amsterdam-Noord.

Het volledige Filth circus zet de Goudfazant finaal op z’n kop voor de ultra harige, semi-tibetaanse editie Club Filth F.C. Yeti. Het programma liegt er niet om. We hebben een super line up die alle kanten op fuift.

Filth residents WANNABEASTAR & MISS BHAVE doen ieder lichaamshaartje trillen met hun super mix van de smerigste Braziliaanse booty en vuige gitaarbandjes muziek. Zij worden gevolgd door trash nestor JOOST VAN BELLEN, die vers uit new york een broeierige bak met nieuwe muziek het land heeft binnen gesmokkeld. Dan een live optreden van de Franse SEBASTIEN LEGER, die de laatse tijd in Nederland in een househoekje rondhangt, maar live een van de beste electrotrashdance acts neerzet. En als gouden afsluiter een back to back dj set van REJECTED, de wereld beroemde JORIS VOORN met EDWIN OOSTERWAL, wereldklasse!

Maar er is meer! Wat te denken van hiphop held TOM TRAGO, blacklectic koning MR. WIX en een live optreden van KUBUS (de man achter de beats van o.a. Opgezwolle & Jawat) vergezeld door niemand minder dan top MC BANG BANG uit Engeland.

Aankleed code is niet streng, maar hoe hariger en kleurrijker, hoe beter!

We zien jullie in Hotel de Goudfazant op zaterdag de 23e !

PONT VAART DE GEHELE NACHT VAN ACHTER HET CS, DE MEEST
RECHTSE AFVAART!

23:00 HRS TILL LATE! TICKETS € 17.50 PLUS PRE SALE FEE
TICKETS AT THE DOOR € 20.-

PRE SALE TICKETS ONLY AT:
HEAVENS PLAYGROUND – MAGNA PLAZA – AMSTERDAM
HEAVENS PLAYGROUND – GROTE HOUTSTRAAT 157 – HAARLEM
LADY DAY HARTENSTRAAT 9 – AMSTERDAM
CONCERTO UTRECHTSESTRAAT 52-60 – AMSTERDAM

www.club-filth.com
www.g-sus.com
www.meubelstukken.nl
www.hoteldegoudfazant.nl

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?