FUCQUE LES BALLES: DE OVERTREFFENDE TRAP VAN EXTRAVAGANT :: 5-9-2006

Je hebt dance party’s en je hebt FUCQUE LES BALLES. De party’s van de excentrieke fotograaf Erwin Olaf in samenwerking met onder meer dj Joost van Bellen zijn al jaren een begrip en het hotste ticket in partyland. Niks iedereen gemakkelijk massaal in het wit of zwart, niks geen trance of verkeerde techno, maar rauwe (disco)dance-shit, vunzige retro house en de nieuwste Braziliaanse baile funk. Allerlei chique tot sleazy types laten zich gulzig het beproefde van Bellenrecept toedienen. Oftewel de geschiedenis van party’s en dance, gezien door Erwin Olafs lens.

In Lollywoods tentendorp hebben de partygangers lak aan regen, en zwiepende windvlagen op dit allerlaatste feest van Olaf. Iedereen is goedgehumeurd en dressed to the max. Rond en in een zestal tenten zwerven, zwieren en dansen honderden extravagant uitgedoste types: weirde trafo’s, ruige leernichten, dragqueens, piraten, Romeinen, ridders, zwaargewonden, mannen in alleen een luier, vrouwen als heksen en mobiele lingerieshows, mannen als wandelende Chinese lampions, veel Hollywood diva’s, al dan niet gemaskerd en bijna onbeschrijflijke extra’s die zo uit Fellini-films lijken te zijn weggelopen. Ego’s bestaan even niet. Madonna (die helaas niet kwam opdagen) zou hier al haar vingers bij hebben afgelikt.

De acts van Olaf houden het midden tussen ongein van de Parade en de broeierige en geile acts uit de tv-serie Carnivale. Maar ook zonder die acts met lilliputters, feeën en kauwgompistoolspuitsters kom je ogen tekort voor alle acteurs en actrices, die nog één nacht in totale harmonie als razenden tekeer gaan; alsof de echte Roxy-spirit als een Phoenix uit zijn as is herrezen. ‘Zo geweldig, dat iedereen zich vannacht zo kan uitleven in een tijd dat alles aan banden wordt gelegd!’, aldus een bezoeker. Om met van Bellen te speken: ‘Absoluut hysterisch!’ Aldus opgetekend door Pieter ‘Inspecteur Clouseau’ Franssen.

verslag Speer de Peeer

klik op link

http://images.google.nl/imgres?imgurl=http://www.oor.nl/images/deruitConcertverslagen/377.jpg&imgrefurl=http://www.oor.nl/deruit_concertverslagen_details.asp%3Fid%3D377&h=313&w=468&sz=42&hl=nl&start=1&tbnid=5EeIEdUjqyITRM:&tbnh=83&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dfucque%2Bles%2Bballes%2B%26svnum%3D10%26hl%3Dnl%26lr%3D%26sa%3DGbr>

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?