RAUW VRIJDAG 10 MAART 11 AMSTERDAM

De reputatie van RAUW is flink doorgedrongen in het buitenland, RAUW is nu een plek waar je als artiest van formaat gestaan MOET hebben, en daar zijn we natuurlijk apetrots op, mede dankzij jullie enthousiasme zijn we een van de clubs geworden die mondiaal meetelt. Meubel Stukken’s RAUW avonden zitten zelfs in de hip-lift, elke maand wordt het beter en beter. Om daar een schep boven op de te doen hebben we dit keer een serieuze muzikale act van wereld formaat weten te boeken. Uit Stockholm komt DK7 naar Nederland voor twee exclusieve RAUW optredens. DK7 zit bij het ultra hippe en ozo fantastische Output label en maken electronische pop muziek met een fikse vleug acid en electro. Beide dagen staan ze maar liefst een uur live op het toneel beginnend van 00:45, een late night concert, of als je wil, een lekker vroeg RAUW optreden dus. DK7 bestaat uit Jesper Dahlbeck en Mark O’Sullivan, Jesper is de grote man achter Tiga producties als Pleasure From The Bass, een keivette stompen de wereldklasse sound dus. Mark is de zanger van het stel, en maakte wereldfaam met zijn Mighty Quark en remixes voor onder andere Leftfield.
De nacht wordt ingezegend door Nederlands talent; op vrijdag zijn dat THE WALK VS ROGESEVENTYTWO, de laatste maakt al platen die in Engeland uit komen en die vooral beïnvloed zijn door de rauwe sound uit Parijs van Ed Banger. Op zaterdag is de beurt aan SANYI, die ene van de Discotwins, tegenwoordig druk in de weer met de laptop om remixes te maken van onder andere de nieuwe Cowgum en Shakespeare’s Sister’s Siobhan Fahey.
Beide nachten worden afgesloten door good old resident JOOST VAN BELLEN, op vrijdag ondersteund door het visuele geweld van 00KAAP.

11 Amsterdam Entree € 15.-. Voorverkoop bij Concerto Utrechtsestraat 52-60, Get Records Utrechtsestraat 105 en Zipper Huidenstraat 7.
Tivoli Utrecht Entree € 10.-. Voorverkoop bij Tivoli en Plato Steenweg 13

www.meubelstukken.nl/rauw
www.ilove11.nl
www.dk7.nu
www.thewalk_rogeseventytwo.com


0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?