Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2006
Amsterdam Arena
Arrangementprijs € 139,00

Na een overweldigend succes van vorig jaar, staan Rene Froger, Gorden en Gerard Joling dit jaar weer in de Amsterdam Arena. Het "feest van het jaar" vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei. Een groots opgezet muziek- en showspektakel met internationale allure: TOPPERS IN CONCERT. De toppers wordt begeleid door een live orkest, backing vocals, dansers en talloze speciale effecten. Behalve hun eigen successen brengen zij ook de grootste hits van elkaar, de bekendste partycovers en feestrepertoire ten gehore.

De Amsterdam ArenA wordt voor dit evenement omgebouwd tot het grootste (meezing)theater van Europa dat plaats biedt aan ongeveer 53.500 toeschouwers.

Zin om een avond heerlijk te swingen, luidkeels te zingen en gewoon maximaal te genieten, reserveer dan een Bling Bling arrangement in Café Vak 111. Het Bling Bling arrangement bestaat uit: een voorontvangst, een luxe Bling Bling buffet en vrije verstrekking van dranken uit onze internationale bar, een hoofdtribune ticket en na afloop bent u van harte welkom op de altijd gezellige afterparty in Café Vak 111. Dit voor de prijs van € 139,00 per persoon.

he gesellig!

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?