De inbreker die de hotelkamer van de Britse zanger James Blunt binnenkwam, zal volgende keer goed nadenken voordat hij weer ergens inbreekt. De zanger gaf de inbreker een klap voor zijn kop met de Franse NRJ Award die hij de avond daarvoor had gewonnen. "Ik heb de prijs opgepakt en die gast op zijn hoofd geslagen. Hij is toen van het balkon gesprongen en weggerend", aldus Blunt zaterdag in een interview met de Britse krant The Sun.

Blunt verbleef in het Martinez Hotel in Cannes. "Het was helemaal donker, dus ik kon haast niets zien. Ik was op zoek naar een telefoon of een alarmknop, maar het enige dat ik kon vinden was de prijs", zei de zanger ook nog. James Blunt zelf dacht dat de inbreker het niet speciaal op hem of de prijs gemunt had. Het zou compleet willekeurig de kamer van Blunt zijn geweest.

Volgende maand worden de Brit Awards uitgereikt in Londen waarvoor de zanger vijfmaal is genomineerd. "Het zou fantastisch zijn om een Brit Award te winnen. Die dingen zijn altijd handig als je bijvoorbeeld een inbreker over de vloer krijgt", grapt de Brit..

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?